Wpis z mikrobloga

Przeczytałem cały program z KNP z ich oficjalnej strony i stwierdzam, że takich sprzeczności i farmazonów nie widziałem nigdzie indziej.

By głosować na krula trzeba być na prawdę w #gimbaza, być mentalną gimbazą lub #kucem, który postradał rozum.

Trzeba pomylić świat realny ze światem marzeń by na niego głosować.

#bekazprawakow #korwin #jkm #krul #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #neuropa
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

no chyba nie. Np. program PiS-u ma ~160 stron, SLD - 220. Nie wiesz o czym mówisz.

@fir3fly: 160 stron głupot typu: "wprowadzimy płacę minimalną na poziomie połowy średniej krajowej"
  • Odpowiedz
@Sza-man: Co z tego jaki która partia ma program, skoro żadna go nie realizuje? :)

Ja już namówiłem circa 50 osób na głosowanie na krula, i kazdy z tych 50 kolejnych paru. Wystarczy tylko wspomnieć o niższych podatkach, siedzieć cicho o jakichś kontrowersyjnych tematach i 10% przekroczy :))
  • Odpowiedz
@Rabusek: To z tego, że można wymuszać na nich coś w pewnym stopniu.

Widzę głosowanie na śmieszka - zagłosujmy na niego bo będzie fajnie.

Przez coś takiego i przez niską frekwencję mamy co mamy w
  • Odpowiedz
@Sza-man: jako jedyny "przy korycie" nie był - dużo nie tracimy, wypadnie jedna-dwie bezużyteczne partie typu twój ruch a wejdzie korwin i pokaże czy warto było na niego głosować czy nie. Bo wiem, ze głos na pis i po to będzie kolejny głos na partię która żadnej swojej obietnicy nie spełni żeby po paru latach powiedzieć "Sorry, taki mamy kraj" albo "podatki jednak trzeba było podwyższyć" ^^
  • Odpowiedz