Wpis z mikrobloga

@JanNaj358: I tak bym się zamienil znaczy jakbym nie mial takich problemów jak mam albo po zamianie zapomnial magnicznie ż, byly to pewnie bym był przypity ale tak to wiesz. Podobnie jak kto ma raka cięzkiego i zamieniłby się ze mną to by się cieszył więc kumasz o co chodzi.
  • Odpowiedz
@JanNaj358: Ja już mialem toksyczny związek i jak kto robi samobója dla baby to no coment oraz wiele innych błacych spraw. Ot subiektywna zakrzywiona ocena rzeczywistości. Bańka w jakiej ktoś życie i wydaje się że, to koniec świata. Ba nawet nalezy się cieszyć że, koniec bo niktórzy kończą z alimentami, podział majątku, długi, do pudła, alimenty na byłą żonę. I znacznie gorzej plus niewidzenie dzieci.
  • Odpowiedz
@Zwierz33: nie wiem, jak ktoś se z tego powodu życie odbiera, to dla nie błaha sprawa to nie była, no ale jak już pisałem, to indywidualna sprawa, nie da się poczuć to co druga osoba
  • Odpowiedz
@JanNaj358: W mojej ocenie jak kto ma mega przewalone i tylko w cięzkich przypadkach np. jesteś na wojnie urwało ni noge albo obydwie, rękę. Finnansowo przewalone to po powrocie wiadomo jak skończysz w tym kartonie plus męczarnia to magik najrozsądniejszy. Jesteś cięzko chory plus powyższe ok. Każda inna sytuacja to pikuś. Ze wszystkie idzie wyjść. No jeszcze poważne choroby psychiczne ale wtedy mało kto jest świadom że, jest w dupie
  • Odpowiedz