Wpis z mikrobloga

@marek_osobisty: Przegryw to ja mam przez zdrowie ale jak bijecie się kto ma gorzej to ja bym mógł oddać np. rozwalony kręgosłup do operacji dla któregoś i zagrożenie paraliżem od głowy w dół i wtedy może wygrywać w przegrywie na tagu ? XD Albo inne choroby jak jaslkra i wtedy może być ślepy XD

a tymczaem na tagu wyzywają się o baby, jakieś kwadratowe szczęki i inne głupoty z d*py
  • Odpowiedz
@tomwick55: To i tak nic wszystko prawie to samo z niektórymi podpunkatmi oprócz benisa i zwalczyłem ale zdrowia nie przeskoczysz więc żaden przegryw jak zdrowie ok. to nie narzekaj. Jakbyś się zaminił ze mną to by ci się całkiem odechiało i chciałbyś mieć jak masz XD
  • Odpowiedz
@tomwick55: Ty masz wadę wzroku a ja jaskrę najgroźniejszą chorobę oczy i tj. niewyleczalne i prowadzi do niedowracalnej ślepoty. Teraz czeka mnie operacja bo jak nie to paraliż od szyi w dół XD Wiekszośc problemów na tagu to w ogóle nie sa probolemy. Chyba że, psychiczne XD
  • Odpowiedz
@JanNaj358: To nie problemy zatem chyba że, miałbyś jakieś schizofrenie itd... ale wtedy mentalcel nawet do końca byś nie wiedział że, masz problem bo byś żył w swoim świecie. Problem jest jak masz fizycznie a tu płaczą o julkach albo kwadratowych szczękach. Jaj se robią chyba bo ciśnienie na jaja ciśnie.

Jeszcze jak depresja to już w ogóle na pstryk bym się zamienił. Od reki by przeszla wiedząc że, zamienił
  • Odpowiedz
@JanNaj358: No nie, wiedząc że, jestem zdrowy fizycznie. Aż bym i muza grala w głowie. Gneeralnie depresja jest z jakiś powodów a to dobra wiadomość bo wystarczy że, okoliczności się zmieniają. Jedyna w jaką wierzę to jesli jest udokumentowana medycznie i ktoś coś ma uszkodzne w mózgu itd... za dużo jakiś kortyzoli itd... tak to depresja jest z konkretnych powodów także stan umysłu. Powiedzmy stan umysłu bonp. kogoś baba rzuciła,
  • Odpowiedz