Wpis z mikrobloga

Odbierdolta się od mojego Nando Lorrisa, ode mnie i od mojego Nando Lorrisa ||
#f1
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MaxinEevee: największy wstyd to przegrać z Piastrim. Piastri jest totalnym solidnym ogurem, któremu Webber robi reklamę gdzie może, a fakt jest taki, że Piastri fartem wygrał w F3 z Sargeantem XD Tylko dzięki awarii Sargeanta.

Webber zakumał, że ważniejsze co mówią, niż jak się jeździ. Piastri ma reklamę na super mistrza mental itp, a popełnia proste błędy kosztujące go 16 punktów na starcie sezonu, przegrywa z Norrisem w Q 4-20.
  • Odpowiedz
  • 1
@RitmoXL: całe szczęście kibicuję McLarenowi a nie ładnym chłopcom ( ͡~ ͜ʖ ͡°) W sumie gdybym tak miała wybierać to jeśli już bym musiała to na Oskara by padło a nie Lando, zresztą on to ma taki vibe tego ziomka co go wszyscy lubili + był całkiem zabawny ale nikt nie liczył, że będzie jakimś kozakiem a potem chłop przypadkiem ląduje jako prezes dużej firmy,
MaxinEevee - @RitmoXL: całe szczęście kibicuję McLarenowi a nie ładnym chłopcom ( ͡~ ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@MaxinEevee: Tamten Lando był super, bardzo lubiłem jego ówczesne wcielenie. Niemniej to nie jest dzisiaj tak, że mam zamiar go hejtować czy coś, nie podoba mi się Zak i jego gadanie, Lando trochę gwiazdorzył ale potem powiedział też trochę prawdy i pokazał ludzką twarz. Także mimo animozji i indywidualnych preferencji to wszyscy siedzą w tym razem i fason trzeba trzymać. Mnie cieszy, że coś się dzieje.
  • Odpowiedz
  • 1
@RitmoXL: Bo Lando pewnie na początku tego bierdolenia Zaka też złapał spinkę, ale szybko ogarnął, że to mu nie do końca pasuje i bardziej przeszkadza niż pomaga. Takie kwali mało znaczące jak dziś to też dla niego kubeł wody, że może i mają najlepszy bolid w stawce ale to mu sezonu nie wygra więc zamiast gadać ma się skupić na robocie bo w tym sezonie Ferrari i Max nie śpią.
  • Odpowiedz