Aktywne Wpisy

enzojabol +689
Ja przepraszam bardzo ale czy Pan Borek może czasami, chociaż na chwilkę, momencik, sekundkę zamknąć mordę?
Ja już wiem czemu tak źle ogląda się mecze które on komentuje - bo poza tymi ciągłymi powtórzeniami, synonimami, wyrażeniami bliskoznacznymi - on ciągle gada. Bez przerwy choćby najmniejszej. On się chyba boi ciszy. Tu nawet nie ma momentu oddechu, odpoczynku, wytchnienia. I nie ma znaczenia czy na murawie dzieje się cokolwiek czy akurat po raz
Ja już wiem czemu tak źle ogląda się mecze które on komentuje - bo poza tymi ciągłymi powtórzeniami, synonimami, wyrażeniami bliskoznacznymi - on ciągle gada. Bez przerwy choćby najmniejszej. On się chyba boi ciszy. Tu nawet nie ma momentu oddechu, odpoczynku, wytchnienia. I nie ma znaczenia czy na murawie dzieje się cokolwiek czy akurat po raz
źródło: image_picker_2CD07343-EB91-4481-81D0-CBDB5FD7B777-4729-000001C38C59169F
Pobierz
ntdc +127
Czujesz, że żyjesz. #polska #humorobrazkowy
źródło: polska
Pobierz

Poziom wiedzy normików, nawet tych z wypoku, o Szkolnej jest przykry :(
źródło: cvbfghjk
PobierzA nie, czekaj...Kurde no, że Sławula nie był w stanie tego zrobić, bez pomocy widzów...
Przecież to tak jakby magical na live tak po prostu zadźgał Gochę, a potem ludzie piszą że to wina widzów bo oglądali. Tak, ludzie na pewno nożem pchnęli.
Dzbany nie rozumieją, że przez 19 lat istnienia uniwersum filmy były różne, kręcone przez różnych ludzi i "krzywdzące" były ostanie 4 lata, przez które został wykończony Kononowicz, podczas gdy przez wcześniejsze 15 lat nic mu się nie stało.
Kolejna sprawa jest taka, że jeżeli tu na tagu wiemy co się działo