Wpis z mikrobloga

Musicie panowie to jakoś empirycznie rozstrzygnąć. Poczekać, aż kursem nie będzie prawie bujało i wymienić 10 PLN na USD i z powrotem. Jeśli rację ma @sforce wyjdzie z powrotem na 10 PLN, jeśli rację ma @Leithain to wyjdzie na koniec 9.90 PLN. Nie chcę was naciągać na całego złocisza przy operacji za 100 PLN ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ossprime: przyznaje się do błędu, myślałem, że @sforce mówi o przewalutowania u między kontami takimi zwykłymi do handlu w XTB. A przy eWallet chyba faktycznie nie ma spreadu albo jest mniejszy. Czekam aż mi przeprocesuja i zobaczę.

To ten dzień, że ktoś w internecie przyznał się do błędu
  • Odpowiedz
@JihadJoe: Pytanie, czy można bezkosztowo z walutowego giełdowego na ewallet. Bo jeśli tak, to tylko frajerzy będą płacić 0.5% prowizji za przewalutowania na kontach giełdowych. Sounds too good to be true
  • Odpowiedz
@JihadJoe: Chodziło mi o to czy z giełdowego konta USD można bezkosztowo przesłać sobie USD na ewallet i bez prowizji przewalutować na PLN. Bo jeśli tak to płacenie prowizji za kupno aktywów w innej walucie niż na subkoncie giełdowym będzie zupełnie bezsensowne
  • Odpowiedz