Wpis z mikrobloga

• 3
@wiecznylowcaumyslow: ale były faktycznie niedawno momenty w 2025 roku że przestał dobrze mówić o pisie a teraz nawala insynuacje i niepokój społeczny
ciekawe jak mocno się z mazurkiem w maju aktywuje
  • Odpowiedz
@proszebardzo2: "przez patologie wymiaru sprawiedliwości dobry chłopak dzień dobry mówił i ministrantem był musi siedzieć w Dubaju, chcą go oskarżyć o czyny które popełnił, jest zestresowany". Babkę przyparli do muru, znając życie miała do wyboru - albo ciupa do końca życia, albo zdrada Kaczyńskiego. To dla fanatycznych wyznawców Jarka jest wybór nie do podjęcia, niemożliwy. Samobój z sytuacji bez wyjścia, przykre że mamy taki kult starego dziada w kraju.
  • Odpowiedz
@eSUBA94: O ile w dużej ilości poruszonych tematów masz rację to tutaj nie. 3 na 1. Długi Roman. Brak nagrania. Brak pełnomocnika co został wyproszony. Dodatkowo masz 14-15 uprawnionych do czynności i nagle dajesz kogoś mega kontrowersyjnego. Kogoś kto jakby P-----y istniał to byłby na jego okładce, bo tak. Kogoś kto mówi, że można czasem trochę iść pod prąd, bo trzeba. Stan wyjątkowy. Skąd my to znamy? A może ze
  • Odpowiedz
  • 1
@Sylwiusz89: pytanie czemu całe jej przesłuchanie nie było żadną aferą, nie było żadnej szopki, zwyczajnie poszła na przesłuchanie i wyszła, nigdzie o tym nie trąbili w mediach
sam nawet nie wiedziałem że jakeiś przesłuchania są w sprawie srebnej

nie musisz dawać mi linków bo sam mam wiecznie problemy z urzędem skarbowym który u mnie w mieście podaje się za 4 władze, obalając trójpodział władzy, od 2 lat mam nieważny dowód
  • Odpowiedz
  • 2
@wiecznylowcaumyslow: Stanowski głupi nie jest, wie jak zarządzać psychologią tłumu
mnie ciekawi temat janoszek - czemu akurat przed wyborami gdy na pis było dużo, ludzie byli zajęci janoszek dobre 2 tygodnie
  • Odpowiedz