Aktywne Wpisy

xxcorexx +63
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Thadeusss77 +119
Wyobraźcie sobie taką hipotetyczną sytuację:
Jesteście fanami chodzenia po górach i znaleźliście pewną fajną trasę na jakiś górski szczyt. Każdy ją poleca, wszyscy ją chwalą, mówią że bardzo przyjemna, krótka, ładne widoczki i ogólnie jest bardzo fajna.
Szykujecie się więc na tą wyprawę - ubieracie wygodne buty do chodzenia po górach, jakiś środek przeciwko komarom lub innym kleszczom, wodę, jedzenie, powerbank i inne potrzebne rzeczy. Jedziecie więc do tej trasy i zaczynacie wspinaczkę.
Jednakże gdy
Jesteście fanami chodzenia po górach i znaleźliście pewną fajną trasę na jakiś górski szczyt. Każdy ją poleca, wszyscy ją chwalą, mówią że bardzo przyjemna, krótka, ładne widoczki i ogólnie jest bardzo fajna.
Szykujecie się więc na tą wyprawę - ubieracie wygodne buty do chodzenia po górach, jakiś środek przeciwko komarom lub innym kleszczom, wodę, jedzenie, powerbank i inne potrzebne rzeczy. Jedziecie więc do tej trasy i zaczynacie wspinaczkę.
Jednakże gdy
źródło: obraz
Pobierz

źródło: 1000047652
PobierzTo konfa była przeciwko f35 mówiąc że to ofensywny sprzęt a my chcemy się tylko bronić.
To konfa byla przeciwko wielu zakupomnmówiąc że "szykują nas do wojny".
To konfa głosowała przeciwko używaniu broni na granicy przez Straż Graniczna.
To konfa przepraszała ambasadora rosji jak uległe kundle jak go oblali farba.
Także schowaj te swoje urojenia
@The_Earl: jak zwykle mocne argumenty lewactwa xD
Ad1 Raczej słusznie, f35 są horrendalnie drogie, ich zakup to przede wszystkim łapówka i smyranie hamburgerów niż rozsądne zakupy miitarne dla Polski, wiem że nie odróżniacie miliardów od milionów więc z kim mam rozmawiać.
Ad2 Jedynie co widzę, to że Konfa chce dużych pieniędzy na zbrojenia i to nieliczny sektor gdzie nie chce oszczędzać.
Ad3 Nie znam głosowania- zgłębie temat ale widziałem prace komisji gdzie Konfa
Ad2 Gdzie konfa chce tych pieniędzy dużych? No dawaj pokazuj bo jak nie to uznam że to kolejne twoje urojenia.
Ad1 jaki mieliśmy inny wybór jak nie f35 baranku??? Samoloty z papieru??? XDD konfa wtedy była przeciwko wszystkim zakupom samolotów.
Mam cie nadal wyjaśniać i twoje urojenia
źródło: 1000047716
Pobierz