Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@The_Earl nie wiem co po lewej stronie ćpają ale mają chyba pamięć złotej rybki skoro od początku tej wojny konfederacja mówi o tym żeby nie wciągać naszego kraju do konfliktu a teraz powtarzacie w kółko że to właśnie konfederacji marzy się konflikt. Wy macie po tej lewej stronie wyprane mózgi jakimiś chemikaliami bo nikt normalny nie jest wstanie takiego backflipa zrobić w swoim myśleniu.
  • Odpowiedz
@Dadas77: chcą silnej niezależnej armii HAHAHHAHA twoje myślenie życzeniowe nie ma nic wspólnego z konfa.
To konfa była przeciwko f35 mówiąc że to ofensywny sprzęt a my chcemy się tylko bronić.
To konfa byla przeciwko wielu zakupomnmówiąc że "szykują nas do wojny".
To konfa głosowała przeciwko używaniu broni na granicy przez Straż Graniczna.
To konfa przepraszała ambasadora rosji jak uległe kundle jak go oblali farba.
Także schowaj te swoje urojenia
  • Odpowiedz
@Ivan_Sekal: jesteś zwykłym głupcem
Ad1 Raczej słusznie, f35 są horrendalnie drogie, ich zakup to przede wszystkim łapówka i smyranie hamburgerów niż rozsądne zakupy miitarne dla Polski, wiem że nie odróżniacie miliardów od milionów więc z kim mam rozmawiać.
Ad2 Jedynie co widzę, to że Konfa chce dużych pieniędzy na zbrojenia i to nieliczny sektor gdzie nie chce oszczędzać.
Ad3 Nie znam głosowania- zgłębie temat ale widziałem prace komisji gdzie Konfa
  • Odpowiedz
@Dadas77: ad 3 nie znam głosowania HABAHHAH TYLE WYSTARCZY PECIE. Wy nigdy nie znacie glosowan dla was liczba się tylko słowa nie fakty.
Ad2 Gdzie konfa chce tych pieniędzy dużych? No dawaj pokazuj bo jak nie to uznam że to kolejne twoje urojenia.
Ad1 jaki mieliśmy inny wybór jak nie f35 baranku??? Samoloty z papieru??? XDD konfa wtedy była przeciwko wszystkim zakupom samolotów.
Mam cie nadal wyjaśniać i twoje urojenia
  • Odpowiedz
Nie znam głosowania- śledzę temat geopolityki ale owszem nie znam WYNIKU TYSIĘCY GŁOSOWAŃ, jeżeli ktoś lobbuje w komisji (nie kuźwa na wiecu/ parkingu) za czymś wbrew np. lewicy chcącej przelać kasę na nierobów i budowę mieszkań komunalnych to raczej ma wpływ na wynik pracy komisji. Poza tym nie ma kasy na zwykły serwis obecnych f-16 (w tej chwili ponad 50% jest niezdolnych do lotu) a wypalamy miliardy na samoloty o wiele droższe
  • Odpowiedz