Aktywne Wpisy
ElPrimo +29
Na dole widzimy ogra, którego twarz została zdewastowana przez nieumiejętne używanie sterydów, zero powodzenia u kobiet, wygląd bliski do 50 latka zamiast 25, każdy mijający go ma go za cwierćinteligenta, ilość skóry na twarzy wywołanej przez toksyny: 10kg
Natomiast na górze widzimy estetycznego boga z tym samym rocznikiem w dowodzie, umiejętne używanie sterydów, niezaplacenie wyglądem ogra za mięśnie, zdrowy wygląd i jest inteligentny, ma powodzenie u kobiet. Widać, że chłop który był
Natomiast na górze widzimy estetycznego boga z tym samym rocznikiem w dowodzie, umiejętne używanie sterydów, niezaplacenie wyglądem ogra za mięśnie, zdrowy wygląd i jest inteligentny, ma powodzenie u kobiet. Widać, że chłop który był
źródło: IMG_6267
Pobierz
polsoko 0
Hej mirki, może ktoś mi wyjaśnić dlaczego minimalny wiek motocyklisty to 24 lata? To jest absurd.
#wykop #heheszki #motoryzacja #prawojazdy #motocykle #absurd
Powiem trochę o swoim prawie jazdy.
Mam 19 lat i zdałem kilka dni temu prawo jazdy kategorii B na samochód, nie posiadam kategorii A1 na motocykle do 125cm³ (ponoć ci mogą od 20 lat mieć A) i chciałem zdać prawo jazdy
#wykop #heheszki #motoryzacja #prawojazdy #motocykle #absurd
Powiem trochę o swoim prawie jazdy.
Mam 19 lat i zdałem kilka dni temu prawo jazdy kategorii B na samochód, nie posiadam kategorii A1 na motocykle do 125cm³ (ponoć ci mogą od 20 lat mieć A) i chciałem zdać prawo jazdy

@OlgierdanoTivi Słyszałeś jak Stonoga mówił na lajcie, że Sławek nie może rozmawiać, bo się opiekuje dzieckiem? XDDDDDDDDDDDDD