Myślicie że te plotki o rosyjskich brudach na trampa to może być prawdą? Czy jednak się okaże że on jest powiązany z rosją bardziej niż nam się wydaje, a krasnov to jego nickname, a raczej scheda po Piotrze Krasnovie #ukraina #usa #rosja #wojna #polityka
@Kakarot_Z: Do dziś światło dzienne ujrzało tyle jego brudów, że chyba nic więcej, co może się pojawić, nie zmieni opinii tych, co go popierają. Dzisiejsi Republikanie są tak skundleni, że nawet niezbite dowody na agenturalność prezydenta nie skłoniłyby ich do poparcia impeachmentu.
Kartka z kalendarza: 3 kwietnia 1978 Krystyna Kurczab-Redlich zostala pozyskana przez SB jako TW "Krzysia". Przekazywała informacje o wizycie Jana Pawła II w Polsce, rozpracowywała środowisko dziennikarskie w Krakowie. Od 1982 kontakt operacyjny wywiadu SB "Violetta" (Depart. I)
Jak mnie triggeruja takie wiadomości xd Mam 27 lat, pracuje, wcześniej do szkoły też sama jeździłam, a pytania wciąż te same xd Oczywiście kocham mamuśkę swoją i dziękuję, że pyta ale wiecie o co chodzi
Czy jeżeli dwoje ludzi umawia sie na otwarty związek i zasady są takie ze mówimy sobie z kim chcemy się spotkać i kiedy a jedna ze stron ukrywa że robi coś z kim innym i nawet przyłapana na tym kłamie i zaprzecza uważacie za zdradę?
#ukraina #usa #rosja #wojna #polityka
@Kakarot_Z: Do dziś światło dzienne ujrzało tyle jego brudów, że chyba nic więcej, co może się pojawić, nie zmieni opinii tych, co go popierają. Dzisiejsi Republikanie są tak skundleni, że nawet niezbite dowody na agenturalność prezydenta nie skłoniłyby ich do poparcia impeachmentu.
Kartka z kalendarza:
3 kwietnia 1978 Krystyna Kurczab-Redlich zostala pozyskana przez SB jako TW "Krzysia". Przekazywała informacje o wizycie Jana Pawła II w Polsce, rozpracowywała środowisko dziennikarskie w Krakowie.
Od 1982 kontakt operacyjny wywiadu SB "Violetta" (Depart. I)
https://x.com/mich_kozlowski/status/1775545235239498070