Wpis z mikrobloga

Jako że lecę w gorące i ktoś mi może zapłacić za irytowanie expertów to next rułnd. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tam wolę poczekać na kogoś lepszego niż wykopki żeby posłuchać, chyba że lubicie ruską propagandę bo leci na tvnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale mniejsza.
The Bille.
Konflikt pomiędzy Rosja a Ukraina ma chwilę dzisiejszą nie zagraża "waszemu" kraju.
Zeleński wybrał najgorszą opcje jeśli nie ma nic w zanadrzu.
Trump oferował pokój.
Można się było podpisać, można było iść i wymyślać.
Wybrał wymyślanie więc usa wycofuje się z pomocy.
Więc która opcja jest lepsza według wykopowych expertów? Dla Polski, nie dla waszych panów którzy płacą wam kilka chrywien za post ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Wolicie pokój i nawet minimalne zaangażowanie, czy postawienie się i Europa zostaje sama.

#polityka #neuropa #4konserwy #wojna #ukraina #bekazlewactwa #heheszki #bekazpisu
filip-juzwf - Jako że lecę w gorące i ktoś mi może zapłacić za irytowanie expertów to...

źródło: Screenshot_20250301-150329~2

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@filip-juzwf: ale czyżby to oznaczało że w tvn pracują niezależni dziennikarze którzy mogą mówić swoje zadanie a nie propagandę od linijki? prawaki i tak zrównają go z republiką
  • Odpowiedz
  • 0
@dzkeson: Europa jak będzie bez wpływu stanów to się tak zjednoczy że Niemcy przejmą kontrolę i ciekawie wtedy to się może dopiero zrobić bo równowagi to w Europie nie ma.
  • Odpowiedz