Aktywne Wpisy

njay +206
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz
Piotrek7231 +620
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ja tam wolę poczekać na kogoś lepszego niż wykopki żeby posłuchać, chyba że lubicie ruską propagandę bo leci na tvnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale mniejsza.
The Bille.
Konflikt pomiędzy Rosja a Ukraina ma chwilę dzisiejszą nie zagraża "waszemu" kraju.
Zeleński wybrał najgorszą opcje jeśli nie ma nic w zanadrzu.
Trump oferował pokój.
Można się było podpisać, można było iść i wymyślać.
Wybrał wymyślanie więc usa wycofuje się z pomocy.
Więc która opcja jest lepsza według wykopowych expertów? Dla Polski, nie dla waszych panów którzy płacą wam kilka chrywien za post ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Wolicie pokój i nawet minimalne zaangażowanie, czy postawienie się i Europa zostaje sama.
#polityka #neuropa #4konserwy #wojna #ukraina #bekazlewactwa #heheszki #bekazpisu
źródło: Screenshot_20250301-150329~2
PobierzAlbo zostawiamy to tak jak jest i lizmy im anusy dalej.
źródło: 4e5db018-8dcf-4fab-8bf5-750e8caf1e5d_f600x450
Pobierz