Wpis z mikrobloga

#thetraitors pytanie z cyklu kto jest synem ktorego :D

Kto jest tym nieznanym jeszcze synem Kasi "Pit" (61 lat)?

Stawiam na Mateusza (tego z brodą). Jak tak popatrzylem na niego w pociagu no to wykapana mama :D i jeszcze pracuje dla miedzynarodowych korporacji, a dodatkowo oni nie mieli ze soba chyba zadnych interakcji, co jest logiczne, zeby od razu nie zwracac na siebie za bardzo uwagi.

I mysle, ze wiekowo (24 lata roznicy) też ma to sens

Kto jest tym nieznanym jeszcze synem Kasi "Pit" (61 lat)?

• Grześ projektant (33 lata) 20.5% (15)
  • Marcin dyro (46 lat) 4.1% (3)
  • Jarek klawisz (37 lat) 2.7% (2)
  • Dawid oby nie przyszly lekarz (19 lat) 35.6% (26)
  • Arek mentor (48 lat) - bez przesady :D 1.4% (1)
  • Tomek prawnik (38 lat) 5.5% (4)
  • Maciej pianista (24 lata) 1.4% (1)
  • Kuba politolog/informatyk (23 lata) 8.2% (6)
  • Mateusz brodacz (37 lat) 17.8% (13)
  • Adam wlasciciel agencji pr (32 lata) 2.7% (2)

Oddanych głosów: 73

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Moim zdaniem student medycyny vifon. Praktycznie się wygadał jak powiedział do wszystkich, że zdziwiliby się jak wygląda jego matka. Jest też podobieństwo. Wiek trochę szokuje ale nie jest to niemożliwe a wręcz nieco usuwa podejrzenia.

Też na początku obstawiałem brodacza.

Kasia się wydaje na tyle ogarnięta, że mogłaby tam wysoko zajść ale coś czuję, że synuś ją tutaj pogrąży i niebawem intryga wyjdzie na jaw ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
  • 1
@Critic: podobienstwo też tam widzę, ale wlasnie ten wiek mi nie pasuje do typu karierowiczki, ktora jest na wysokim stanowisku w korpo :) I ta sytuacja gdzie ten student tak gadal też nie do konca, bo chyba by im produkcja doradzila, zeby chociaz na poczatku trzymali sie gdzies z dala od siebie (i nie poruszali takich tematow). Inna kwestia, ze ten student taki atencyjny sie wydaje, wiec moze nie wzial
  • Odpowiedz
@kris-90: "więc teoretycznie mateusz mógłby być jej synem ale mamy jeszcze adama, grześka, ej ale słuchajcie, matka i syn jako zdrajca wow" po tym była całkowita cisza a goście dość zaskoczeni tym co powiedziała
  • Odpowiedz
@Impuls94: Mi właśnie tu nie pasuje 1 rzecz w Grzegorzu. Ona powiedziała cos w stylu ze synowie robią kariere, czy wiele osiagneli. Praca w urzedzie miasta prawdopodobnie za minimalna to nie jest kariera. Tu mi pasuje prawnik / student medycyny
  • Odpowiedz
  • 0
@Impuls94: no wlasnie, ale czy o tym Dawidzie mozna powiedziec, ze jest mądry? Rozumiem, ze to program polegajacy na klamaniu, ale też są pewne granice :D
  • Odpowiedz
@kris-90: @Critic Dawid totalnie nie psuje do opisu. ona powiedziała że MŁODSZY robi doktorat z astronomii, a starszy (który jest w programie) jest również bardzo mądry. Ciężko żeby Dawid miał młodszego brata który robi doktorat :D
  • Odpowiedz
  • 1
@Bujak: też na to zwróciłem uwagę :) Czyli jej młodszy syn ma minimum 25 lat, co automatycznie odrzuca kilku potencjalnych "kandydatów na syna" (pod kątem programu)
  • Odpowiedz