Aktywne Wpisy

A330 +309
Tymczasem w warszawskim budżecie obywatelskim XD
Do Choroszczy?
Do Choroszczy
Na badania?
Nie, na stałe xD
Do Choroszczy?
Do Choroszczy
Na badania?
Nie, na stałe xD
źródło: 1000023234
Pobierz
mareczuczeek +211
Kupiłem nowy #rower
Dajcie choć 1 plusa dla chuopa
Dajcie choć 1 plusa dla chuopa
źródło: 1000021984
Pobierz

I żeby nie było, ja jestem jak najbardziej za otwartymi/zamkniętymi kwalifikacjami, uważam je za bardzo potrzebną i konieczną rzecz, ale no moim zdaniem musi się trochę zmienić, gdzie na turniej 16drużynowy masz 12 miejsc z b---y zaklepane przez nieudolny ranking VRS i walczysz o jakiś ochłap w postaci jednego miejsca z mniej więcej setką dobrych drużyn. Mówię jedno miejsce, bo faktycznie są cztery, tylko rozłączone na różne kontynenty i tak jak w strefie azjatyckiej do turnieju trafi jakaś drużyna, która by dostała bicie od 80% drużyn europejskich (bo mongolz zapewne dostanie bezpośrednie zaproszenie na turniej), w ameryce północnej/południowej to jest może kilka-kilkanaście faktycznie drużyn, które jakkolwiek można traktować jak profesjonalne, tak w europie jest myślę z setka drużyn, które realnie o tego jednego slota muszą między sobą walczyć. Nawet się nie dziwie temu mixowi od ohne, że jak była możliwość zrobienia pseudosklejki i grania z ogórkami w kwalifikacjach do majora to tak postąpili, bo będąc realnym przebicie się przez te europejską ścianę jest praktycznie nierealne.