Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cwlmod: jak nie masz jak wyprzedzić to tego nie robisz. Jesteś w trakcie i zdajesz sobie sprawę że nie zdążysz? hamujesz i się chowasz spowrotem.

Honda zepchnęła auto na lewy pas i tym samym kierowca doprowadził do śmierci 3 osób. Majtczak pasuje tutaj jak najbardziej.
  • Odpowiedz
  • 0
@parposz: Tak tak, jak jesteś na wysokości kabiny tira i orientujesz się, że możesz nie zdążyć to na pewno zaczynasz hamowanie i gwarantujesz sobie czołówkę xD

Zresztą, ja hondziarza bronić nie zamierzam. To wy macie większym problem z błędem kierowcy niż idiotyzmem polegającym na wjechaniu na autostradę pod prąd
  • Odpowiedz
  • 0
@parposz: Nikt się nie zesrał pod tamtym wypadkiem, bo miernoty drogowe bronią inne miernoty drogowe. W końcu wasze prawo do powodowania wypadków i zganiania na innych musi być obronione co? :D

Ja tylko bronię rozumu i rozsądku człowieka, bo wy ewidentnie zachowuje się jak średniowieczne chłopstwo na polowaniu na czarownice. Nic nie wiem o tym wypadku, więc niż ten jeden opis z którego wynika, że ktoś ledwo co zdażył zjechać
  • Odpowiedz