Wpis z mikrobloga

@Bombardier2222: Jej to już się chyba należy. To jest cały czas ta sama, która siedzi w pokoju obok jak pasut pompuje randomowe laski? Czy sobie jakąś kolejną na stałe znalazł, która pierze mu pościel po innych laskach?
  • Odpowiedz
@Klotrimazol jestem stałym widzem, ostatnio mi pokazało że ogladam Roberta już 100h na Kicku i jestem oblatany w tym uniwersum. Tam na 100% dojdzie do tragedii tylko to jest odlozone w czasie. Ale jest tez druga strona medalu. Laska byla kelnerką w kawiarni.Ledwo mogla wynajac pokoj itp. Poznala Roba na festiwalu i on pokazal jej jak streamowac,pokazał ją ludziom,porobili jakies dramy dla jej rozpoznawalnosci,zabral do Rzymu,zabrał do Zakopanego,co weekend praktycznie na
  • Odpowiedz
To jest dziewczynka 22-letnia... dopiero coś jej się rodzi w głowie

@Bombardier2222: Dziewczynki 20 letnie mnie zszywały w Trucji i miały już dzieci. Niektóre były już wdowami. Umiały podejmować decyzje które większość wykopków by emocjonalnie przerosły. I mówie o rasie kaukaskiej, Chrześcijanach. Moja ex w jej wieku była negocjatorem policyjnym. Znam też kobiety po 30 które nadal bawią sie w emo i inne subkultury, piją sojowe late i mama spłaca
  • Odpowiedz
@Whereswally: ty wrzucasz zawód cywilny informatyk, a piszesz o negocjatorze. Jeżeli uważasz, że w wieku 20lat miałeś coś do powiedzenia to niezły z ciebie mitoman. W wieku 20lat to nawet na cywilnego cie nie wezmą, bo nie masz nawet skończonego 1 stopnia szkoły wyższej.
  • Odpowiedz