Wpis z mikrobloga

#farma ludzie co z wami? Jeździcie po wszystkich farmerach, że toksycy itp. a największy toksyk to właśnie Danka. Ona już chyba prawie z każdym miała jakąś mniejszą lub większą zadrę.

Patrząc po jej zachowaniu to tam ewidentnie coś jest nie tak pod kopułą. 40 letnia baba, a zachowuje się jak rozwydrzona nastolatka, nie dziwię się reszcie farmerów że mają jej dosyć żyjąc z nią na co dzień. Ja od samego jej oglądania jestem zmęczony.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@szynall: sra a nie rozgrywa, tam produkcja ją ciągnie za uszy do finału, aż kipi. Smutnym faktem jest to, że Danka jest kluczem do oglądalności w tym sezonie i dlatego jej pomagają.
Gdyby nie parasol ochronny od samego początku, to by prawdopodobnie odpadła w drugim tygodniu.
Dziwny los jednak sprawił, że Wojtek z d--y wybrał ją na farmera tygodnia, natomiast w drugim tygodniu Danka nominowała do pojedynku dyrkę, która po
  • Odpowiedz
@kedzik2 chyba nie można być dwa razy farmerem. Przynajmniej jeszcze nigdy tak nie było. Nawet dwa dni Bandiego bez przywilejów już go skreślają. Dlatego Jasiek nie mógł go wybrać. Chyba już raz też tak było. Co do parasola produkcji. Choć nie mogę na Dankę patrzeć. Wolę aby taka osoba miała parasol niż taka Amenda.
  • Odpowiedz
@kedzik2: Ustawka podczas dogrywki z Jankiem musiałaby polegać na tym, że pokazanoby Dance wzorzec z rozkładem kółek na desce w skali 1:1. Taka akcja byłaby tam niemożliwa do wykonania. Zresztą nawet gdyby ,to na taki przekręt produkcja by się nie odważyła.
  • Odpowiedz
@kedzik2: wyjeb.... Mam na Danke ale tak po ludzku za co oni ja tak nienawidzą..... za tańczenie śmianie się cieszenie z wygranej. Jej mleka nie dać a same 2 szmaty...... Spijaja po co żeby za chwilę powiedzieć że to danka wypiła. Patopsycholki i Żaneta, która się kręci i podjudza.
  • Odpowiedz
@kedzik2: niestety racja, znów reżyserka wjeżdża za mocno jak w 3 sezonie. Sytuacja z dyrką i odwołaniem pojedynku jak ta Arni odeszła śmierdzą wujem na kilometr. Nawet jak Danka nie będzie w finale, to na pewno zajdzie bardzo daleko, bo poza nią nie ma tam już żadnych tak barwnych, podkręcających oglądalność postaci.
  • Odpowiedz
@szynall: kłamiesz błaźnie jest na nagraniu jak pato psychola mówi, że nie ma picia mleka. Dopiero jak Danka powiedziała, że pracuje to chce mleko to te zaczęły też pić razem ze śmietana. Zebrały trochę i Nawet nie odpowiedziały ile zlaly tej śmietany. Takze pisior ku więcej obiektywizmu
  • Odpowiedz