Pobawiłem się z tym chińskim deepseek.com i jak wszystko było ok i szybko pisał i odpowiadał to jak zapytałem o masakrę na placu Tiananmen 1989 to zaczął gadać że są problemy z serwerami. Zresztą o żydach też nie lubi gadać. #zydzi #polityka #technologia
@EricCartman69: zapytaj czy rząd chiński go cenzuruje i czemu kłamie. mi napisał 4 ekrany odpowiedzi, nastepnie szybciutko to skasował i zgłosił błąd ( ͡°͜ʖ͡°) po czym skasowałem to gunwo
@EricCartman69: @gargantel: czy jak pojedziecie do chin, to co drugiemu Chińczykowi tez będziecie zadawać pytanie o Tiananmen ? ja podłączyłem go pod comfyui i zajebiście współdziała przy odczytywaniu zawartości obrazka czy też pisząc prompty a jego starszy brat z Alibaby wspaniale zmienia fotki na filmy
@kocha_to_poczeka: Ok, ale ciekawe jakie jeszcze ma odgórne ograniczenia, skoro tak oczywiste łatwo wyłapać. Pytanie też komu twoje prompty raportuje (to akurat raczej wiadomo). Jeżeli w twoich zastosowaniach to nie przeszkoda, to ok.
@ZionOfel: Założę się że żydowska AI będzie w staniecoś oowiedziec o ludobujstwie w gazie czy żydowskich zbrodniażach wojennych- tylko trzeba będzie wykupić pakiet "premium"( ͡°͜ʖ͡°)
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
#zydzi #polityka #technologia
po czym skasowałem to gunwo
ja podłączyłem go pod comfyui i zajebiście współdziała przy odczytywaniu zawartości obrazka czy też pisząc prompty a jego starszy
brat z Alibaby wspaniale zmienia fotki na filmy
@EricCartman69: A po co o tym gadać, to wcale niepodobne.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pytanie też komu twoje prompty raportuje (to akurat raczej wiadomo).
Jeżeli w twoich zastosowaniach to nie przeszkoda, to ok.