Wpis z mikrobloga

@LadyRaspberry: Sama się dałaś wkręcić jak majty w doopę skoro po kilku liveach zwyrola uwierzyłaś, że Golas to największe zło na świecie.

WG może być nieudacznikiem i popełniać błędy, ale nie wyklucza to możliwości wczorajszej paniki i ogólnej reakcji. Dla mnie to jest niepoważne, że poszło o pieniądze i Wardęga zamiast dochodzić swoich racji formalnie, to znęca się nad niedorozwiniętym biseksem, bo zwyczajnie potrzebuje worka do bicia i wie, że
  • Odpowiedz
@LadyRaspberry: A ja nie wiem czy bez wyrzutów i czy bierność golasa motywowana wyrachowaniem i podłością czy zwykłą nieporadnością. Obstawiam to drugie.

Natomiast ewidentne jest to, że Wardęga dzisiaj prowadzi seans pogardy i zmasowany atak na biseksa i się tym napawa. Mi się to zwyczajnie nie podoba a ty racjonalizujesz zachowania na skraju mobbingu czy wręcz bullyingu bo się dałaś w to wkręcić.

Z żadnym z nich nie chciałbym nawet
  • Odpowiedz
@PrzechodzimyNaCzasZimowy Sylwek dawno sobie zdał sprawę, że nie nadaje się do prowadzenia czegoś dużego, to wrócił do klasycznego d-----------a się do innych, pamiętaj na jakim tagu jesteś i tutaj każdy będzie klaskał bo dymy.
Nie trać czasu nawet na próbę wytłumaczenia czego kolwiek, to bezcelowe.
Zaraz dostaniesz łatkę psycho fana goli
  • Odpowiedz