Wpis z mikrobloga

#kononowicz tak no offence śledzę sobie ten tag od chwili czasu i jestem zdumiona wasza aktywnością. Dostrzegam tutaj posty które wyszydzają braci bliźniaków, ekoludka czy sradka tego że orbitują w około szkolnej. Szczerze mówiąc to wy też orbitujecie w około szkolnej, ilość informacji prywatnych która tutaj się wylewa zdumiewa. Prawdę mówiąc Kononowicza znam od 2005-6r? Ale jego uniwersum zainteresowało mnie dopiero 4 lata temu i tak sobie oglądam co tam wrzuca, znalazłam tag na wykopie i gdyby nie ten tag nie miała bym wiedzy o tych wszystkich wojnach olgerdzie, bliźniakach, ekoludku, dryblasie, jest trochę tych postaci w tym uniwesum. Mam takie pytanie skąd wy to wyciągacie? Np. To że Nowak leje żonę, czy.ze wsw pracował w milicji, że dryblas mieszka z mamą, ekoludek gdziebie w śmieciach. Skad te informacje czerpiecie żeby być na bieżąco? #patostreamy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NiekazdemusieudajewAmeryce witam, sradek wszystkim zakłada sprawy sądowe i dzięki temu większość wychodzi, często sam się chwali swoją nietypowością, spora też część z kłótni lateksów.

Swoją drogą kiedy ty wpadłaś na ten tag? Jakbyś tu była od 3 tygodni, czyli od założenia konta to wszystko byś wiedziała bo akurat teraz wszystko jest mielone jeszcze raz, wczoraj nawet była całodniowa beka że większość rzeczy z filmików nwasd wyszło od samego nowaka
  • Odpowiedz
@NiekazdemusieudajewAmeryce: po prostu oni tym żyją i karmią się informacyjną papkę, ktokolwiek coś wrzuci, to łykają to i powtarzają bez jakikichkolwiek obiekcji i zastanowienia się nad tym szaleństwem:)
Takich ancymonów tutaj mamy.
Wykopkowa rewolta, co drobne na drożdzówki od mamusi potrzebuje wzią(ś)ć w życiu codzienny, Ale są wyjątki. Są tu redaktorzy poczytnych gazet, filantropii,

Takie polskie Zoo, O,właśńie
  • Odpowiedz
@NiekazdemusieudajewAmeryce: Sławek dzwonił do majora się pożalić że po alkoholu go poniosło. Później major nagrał film w którym jechał po Sławku i mówił że kobiet się nie bije. Dzień wcześniej Sławek wrzucił fikuśny post na Instagrama z myszą i podbitym okiem. Czy faktycznie jej p-------ł? Nie wiadomo, po prostu znaki na niebie pokazywały że jest to możliwe
  • Odpowiedz