Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zwanek: Operator telefonu się nie zna on nie wie i pryskał w zamkniętym pomieszczeniu, po jedzeniu i tak dalej . IQ na poziomie schnącej farby. Brawoo brawoo
  • Odpowiedz
@Zwanek: nie jestem pewien, ale jego chyba już w listopadzie klepło(pod koniec) bo już wtedy kontakt był z nim pogorszony. W grudniu chaotycznie wrzucane filmy z zamazanymi datami, gdzie równie dobrze mogły być z innych miesięcy, przeplatane były filmami z widocznymi datami, gdzie konon był w stanie wyższej świadomości
  • Odpowiedz
@Zwanek: Brak antidotum byli pisiali na ultoce - no nieźle. Czy takie coś powinno być w ogóle dostępne w sprzedaży tak bezproblemowo jak teraz? Przecież na tym powinno być ostrzeżenie z trupią czaszką na pół opakowania. Nieraz widziałem to w matketach regał obok jedzenia, nawet chyba w najbliższym mi spożywczym obok płatków śniadaniowych stoi.
  • Odpowiedz
@Zwanek: Cdn.
Ta historia z ewentualnym podtruciem tym syfem zasługuje teraz na miano hipotezy wartej zbadania. W szpitalu nie potrafili mu pomóc i zdiagnozować przyczyny pogarszającego się stanu zdrowia. A teraz ta inf. z ulotki. Pasuje to do siebie.

No, zobaczymy jaka będzie opinia w tej sprawie dr. Housa z Grajewa. Ma dzisiaj nadawać. XD Aron morderca?
  • Odpowiedz
@Denaturovsky: Tak, ale powinny być jakieś bardziej widoczne ostrzeżenia na opakowaniach. Na fajkach muszą dawać ostrzeżenia min. na 30% pow. opakowania, a tu trutka, na którą nie ma antidotum sprzedawana w marketach często nawet nie w działach z chemią.
  • Odpowiedz
@Zwanek czyli wychodzi na to że to taki spray
https://ogrodnik24.pl/pl/p/Synthos-muchozol-spray-300ml-na-osy-i-szerszenie-/12469

Kilka wpisów wyżej jest urywek z filmiku z domku drewnianego i widać tam puste puszki po Muchospray'u od Bros. W karcie charakterystyki akurat tego środka nic związanego z zapaleniem płuc po połknięciu nie znalazłem ale nie przejrzałem tego aż tak dokładnie, nie mam obecnie takiej możliwości
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@NPCno123123 Trzeba by było spojrzeć, czy są tam w ogóle możliwe skutki wypisane, bo jak czytałem inną katę muchozolu, to opisali tam tylko jak postępować w przypadku połknięcia. Warto też substancje czynne porównać między oboma preparatami.
  • Odpowiedz