Wpis z mikrobloga

Robię redukcję, z 84,5kg udało mi się na razie zejść do 78kg i nadal jeszcze brzuch się nie przebija i zastanawiam się ile u was zrzucacie sadła, żeby to zaczęło estetycznie wyglądać? Ofc wiem, że to zależy od poziomu masy i pierdyliona innych czynników, ale pytam z ciekawości. Już raz kiedyś redukowałem i udało się zejść z 86kg do 77kg. Teraz spróbuję chyba do szóstki z przodu.

Przy 86kg i 180cm miałem w talii z 87cm do 79cm i w pasie z 95cm do 85 cm

#mikrokoksy #mirkokoksy
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mandanda: Porównywanie się do innych to zgadywanie, zależy od poziomu masy mięśniowej, punkty z którego startujesz z redukcją, twojego zaawansowania dużo ci ta informacja nie da, ale odpowiadając na pytanie, ja teraz z 86 schodzę na okolice 74-76 kg gdzie już będę fajnie docięty
  • Odpowiedz
@mandanda: ja zeszlem z 89 do 75, ogólnie żyłki na bicepsie i barku, mięśnie zaczęły spadać a brzuch dalej jak był taki był. Obecnie jem 3000kcal totalnie czysto, staram się robić 7k kroków dziennie. Waga 80kg na brzuchu prawie nic nie przybyło, a mięśnie wracają. Fuck it
  • Odpowiedz
  • 0
@x_maciej: Z brzucha to chyba zazwyczaj na koniec spada fat, a u ciebie pewnie jak byłeś przy 75 to trzeba by było jakiś refeed zrobić, żeby dalej spadało.
  • Odpowiedz