Aktywne Wpisy

Gmeras +300
Witajcie, obserwujące Mirki. To, że wciąż mam głowę na karku, wydaje się niewyobrażalne. W poprzednim poście wspominałem, że młody zaczął się rozchorowywać. Wczoraj byłem u lekarza, który stwierdził, że wszystko jest w "porządku" i zalecił leczenie objawowe. Jednak w nocy coś mnie zaniepokoiło w jego oddechu, więc pojechałem na nocną pomoc, gdzie po osłuchaniu otrzymaliśmy skierowanie do szpitala. Diagnoza: nieszczęsne zapalenie płuc. Ehh... Teraz leżymy w szpitalu i odpoczywamy.
Za dnia babcia
Za dnia babcia
źródło: temp_file7194144215788755875
Pobierz
synadama +169
#kolej
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
źródło: temp_file8751482473084302380
Pobierz

Dziś krzyczy o cenzurze i wolności słowa.
https://tvn24.pl/biznes/tech/morawiecki-pisze-do-prezesow-big-techow-panstwa-wsparcie-jest-niezbedne-st6876226
#bekazpisu #bekazprawakow #hipokryzja #polska #socialmedia #polityka
źródło: 1000042730
Pobierzźródło: 1330_a90160e8f625376c8ba469c37867b2e2
PobierzOgólnie istnieje dwóch Morawieckich, polityk PiS i prywatnie. Jako polityk PiS Mati p------i mnóstwo głupot, ale jak się wsluchasz w jego wypowiedzi u różnych podcasterow to wychodzi z niego bardzo inteligentny człowiek, który wie o co chodzi z tymi bigtechami i nie tylko. Sam jeszcze na nowy rok polecał Wojny Handlowe to wojny klasowe i też coś Varufakisa chyba o ile dobrze kojarzę.
Generalnie to takie p---------e pod publiczkę, prywatnie
źródło: 9giocc
Pobierz