Aktywne Wpisy

Daleth2202 +23
Zróbmy taką zabawę. Jeśli w pamięci utkwił ci tekst z reklamy sprzed wielu lat, napisz go w komentarzu. Jeśli widzisz tekst który pamiętasz, zaplusuj. Jeden tekst = jeden komentarz. Zaczynam
Dłuższe życie każdej pralki to Calgon
I ch*j przyszło i na mnie, duże korpo, zajebiste zarobki 30k+ na łapę i mnie dziś wyje**li bo im się odwidziało zatrudniać ludzi spoza US.
Trzymajcie się tam w tym kryzysie.
#programista15k #programowanie
Trzymajcie się tam w tym kryzysie.
#programista15k #programowanie

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNa co bym nie patrzył to sensu w tym nie widzę
Chcesz pobudzenia to kup sobie kofeina bezwodna.
podziałka na 4 daje 4 porcje po 50g kofeiny.
U mnie próby wątrobowe były nie ok myślę tłustego nie jjem, nie chlam za często tylko ze znajomymi, ale sobie piłem energole okazało się że regularne spożycie trochę nadszarpnęło wątrobę. Odstawa wymiana na kofeinę nic wiecej i
źródło: pol_pl_OstroVit-Kofeina-200-mg-VEGE-200-tabletek-25608_1
Pobierz@SebastianEnriqueAlvarez właśnie nie piję alkoholu ani nic, przy ciężkich dniach po nieprzespanej przez dziecko nocy i konieczności potem spędzenia 12h na uczelni wjeżdża energetyk, ale ostatnio próby wątrobowe wyszły mi słabe, także rzeczywiście pora zamówić sobie tabletki z kofeina, zwłaszcza że kawa na mnie nie działa i potrzebuję czegoś o dużym stężeniu
Ja na takich dwóch jadę 12-14 godzin w tatrach i jest mega przyjemnie. I najważniejsze nie wiem ile procent osób dotyka 'kupa po kofeinie' ale na szlaku to jest tym bardziej ważne bo nie masz za dużo miejsc do zaspokojenia potrzeby numer 2 xD
Ja tą w tabletce lubię bo
https://allegro.pl/oferta/melatonina-lek-am-5-mg-90-tabl-14569716378
Tu niestety nie ma podziałki wiec trzeba nożem.
W blistrach dużo taniej niż w wygodnym pojemniku: https://allegro.pl/oferta/melatonina-lek-na-spokojny-sen-5-mg-30-tabletek-14364579313
Nie bierz 1mg melatoniny, tylko 5mg jest niewiele droższa i jak chcesz zmniejszyć dawkę podziabiesz nożem.
źródło: obraz
Pobierz