Wpis z mikrobloga

Tak se czytam ten tag i się zastanawiam. Tutaj nie ma wojny pomiędzy spadkowiczami a wzrostowiczami.

Tutaj jest walka pomiędzy landlordamj, którzy zniechęcają do kupna (wieczny najem), a doradcami kredytowymi/pośrednikami, którzy chcą się dorobić na prowizjach XD

Nie sądzę, że janusz deweloper siedzi tutaj na tagu całymi dniami, tylko po to żeby sprzedać bliźniaka na mazurach. Tym bardziej deweloperzy tutaj nie siedzą, bo oni rozmawiają z rządem a nie z ludem.

Nikt normalny tyle nie postuje o wzrostach/spadkach. Całymi dniami od 7:00 do 23:00 przez kilka lat. Tylko landlordzi lub znudzeni pośrednicy w biurach mają tyle czasu. Normalni ludzie pracują w tym czasie.

#nieruchomosci
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Essapierds2007: W moim przypadku nawet z osiem/dziewiec. Uzywam wypoku zeby miec "wentyl" od prawdziwego zycka. Darmowa terapia. ¯\(ツ)/¯

A przy okazji mozna w jakiejs dobrej sprawie podzialac... Albo wyzyc sie na jakims z----e zeby se humorek poprawic. (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Essapierds2007: przecież większość osób sobie tutaj shitpostuje dla funu. Ja założyłem konto jak kupowałem mieszkanie, nie planowałem zostawać, ale ten cyrk jest zabawny. 24/7 to postują tylko bezrobotni, żaden landlord czy pośrednik nie będzie się produkował na marketing, który trafi do garstki osób. Z tych kilku tysięcy obserwujących tag regularnie czyta go chyba z 5%, skoro udziela się jeszcze mniej. A na poważnie siedzą tu bezrobotni jak @mickpl i
  • Odpowiedz
  • 0
@Essapierds2007 łatwo wykminić kto gra do jakiej bramki.

Obecnie się trochę jednoczą, bo przez programy bk2% po dupie dostają zarówno landlordzi jak i pośrednicy, stąd np. pan a znowu stał się spadkowiczem ;-)
  • Odpowiedz