Wpis z mikrobloga

@Wybudzony no to dawaj te zarzuty, skoro są takie poważne to na pewno musisz mieć coś bardziej konkretnego niż wysryw, który wrzuciłeś.
PiS, który nienawidzi Owsiaka miał 8 lat na to, żeby skazać go za jego domniemane przestępstwa, mieli prokuraturę i sądy i jakoś nic z tym nie zrobili. Czemu?
A poza tym usuń konto.
  • Odpowiedz
  • 0
PiS, który nienawidzi Owsiaka miał 8 lat na to, żeby skazać go za jego domniemane przestępstwa, mieli prokuraturę i sądy i jakoś nic z tym nie zrobili. Czemu?

@troglodyta_erudyta:

Pytaj Pis a nie mnie, co ja jestem
  • Odpowiedz
@Wybudzony no to dawaj te zarzuty, skoro Owsiak ma tyle za uszami to chyba warto zainteresować tym opinię publiczną, włączając tych, którzy tematem się nigdy nie interesowali. Może właśnie się zainteresują, jeżeli faktycznie podasz coś konkretnego zamiast sączyć jad dla debili?

• Odpowiedz
  • 0
@troglodyta_erudyta: Opinia publiczna jest już od kilku dni zainteresowana, zresztą te zarzuty są od kilku lat tylko ty troglodyto pod kamieniem jakimś żyjesz lub udajesz że nic sie nie dzieje i wolisz bagatelizować sprawę.

Co? w telewizorku nic na temat zarzutów wobec Owsika nie mówią?

Pytam bo nie mam
  • Odpowiedz
o to dawaj te zarzuty, skoro są takie poważne to na pewno musisz mieć coś bardziej konkretnego niż wysryw, który wrzuciłeś.

@troglodyta_erudyta: To może ja wrzucę swoje zarzuty skoro kolega się nie wykazał. Od razu napiszę, że mam gdzieś kogo pan Owsiak zatrudnia i ile mu płaci. Niezależnie jednak od tego ile par czerwonych spodni czy trampek pan Jerzy zakupi to nie zmieni faktu, że całą potęgę WOŚP zbudował dzięki
  • Odpowiedz