Wpis z mikrobloga

#programista15k #gaming #biuro #komputery #informacje
Polećcie jakiś fotel do siedzenia przed kompem zeby sie za szybko nie rozpadl no i zeby byl wygodny z podparciem lędźwi. Kupiłem sobie stacjonarke po 12 latach i cos czuje ze bede spedzal teraz dlugie godziny przed kompem.
Bylem dzisiaj w paru elektromarketach to tam same jakies kolorowe fotela GAMINGOWE111!!11! które na 1 rzuc oka sa mega chjowe i drogie
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Polećcie jakiś fotel do siedzenia przed kompem zeby sie za szybko nie rozpadl no i zeby byl wygodny z podparciem lędźwi.

@bugzer: Foteli nie da się polecić (każdy ma inne wymiary, proporcje i wymagania) - trzeba je po prostu przymierzać. Jeżeli fotel ma być wygodny to powinien być ergonomiczny.
  • Odpowiedz
@bugzer: Polecam zwykłe krzesło biurowe bravo.

Siedziałem na jakimś pseudoergonomicznym (fakt, że tanim) fotelu, to się siedzi na nim nisko (podniesiony na maksa), jak na kanapie u cioci na imieninach. Oparcie tak daleko, że w normalnej pozycji nawet go nie dotykam.

Te zagłówki w fotelach „ergonomicznych”, jak w samochodzie albo samolocie, to nie rozumiem, po co są? Co, mam się wylegiwać w tym fotelu? Duże skórzane „fotele prezesa” też do
  • Odpowiedz
@bugzer: Jak @fat_american_kid mówi, Aeron. Mój ma już 25 lat (mój od 3 lat) i dalej ma się świetnie. Jak wydasz to 5-6k na nowy to masz sprawdzony fotel pewnie dożywotnio. Z podobnych są jeszcze Steelcase Leap, z tańszych ale dobrych może Profim.
  • Odpowiedz