Wpis z mikrobloga

Jak poznać czy jestem trucelem?
-spedalona chłopska morda i niski wzrost koło 170 cm(chyba 172 ale nie wiem dokładnie) owłosiony bebecha jak u towarzyszą Pieskowa ale trochę mniejszy, zajadam stres przez biedę w dziecinstwie
-tylko kilka razy babka mi konika waliła jak miałem 18 lat, ale orgazmu nie było bo jej się nie chciało tyle walić nie wspominając o wsadzaniu tylko c--e jej lizalem z dwoma dziewczynami się całowałem z tamtą i z taką jedna jeszcze co nawet ładna była
-za chwile mam 24 lata od tamtego czasu miałem tylko dziewczynę raz w Minecrafcie ale się nie widzieliśmy
-praca tragedia jestem chodzącym nieszczęściem ledwo potrafię się wiertarka posługiwać XD najchętniej bym nigdy nie chodził do pracy bo mnie to męczy, obecnie bezrobotny bi bez ubezpieczenia bo oszukały mnie k---y z urzędu tfu
-ludzie też zawsze jak mnie poznają to mnie jakoś nie lubią traktują jak popychadło, ja ich tez nie lubię tej ich patusiarskiej gadki
-niepelne uzębienie przez rodziców brudasów, gdybym sam tego nie ogarnij to bym k---a nie miał jedynek od próchnicy, i bym już całkiem mielił morda jak Suchodolski podczas psznego jedzenia majora
-wlosy większość życia miałem takie obrzydliwe miałem k---a taką plamę łupieżu na środku głowy że można było wyskrobać łupież z tego i zjeść XDDDD dopiero sam to ogarnąłem kupując odżywkę i porządny szampon
-zadnego kolegi od ponad roku nigdzie nie wychodzę z nikim na p--o nie wspominając o koleżankach, jedynie parasocjal e relacje z k----------i z twitcha i kicka ersatz taki relacji można pogadać z nimi na just chatting
-brak prawka jestem podczas robienia ale c--j z tego będzie nie interesuje mnie to zupełnie, raz też z taką jedna próbowałem się umówić powiedziała że bym przyjechał a ja bez prawka nie miałem jak jaka masakra
#przegryw
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tylko kilka razy babka mi konika waliła jak miałem 18 lat, ale orgazmu nie było bo jej się nie chciało tyle walić nie wspominając o wsadzaniu tylko c--e jej lizalem z dwoma dziewczynami się całowałem z tamtą i z taką jedna jeszcze co nawet ładna była

@Tozsamosc_prawdziwa konon.jpg
  • Odpowiedz