Wpis z mikrobloga

Pamiętacie tą funkcje chyba w jakiejś aplikacji albo przeglądarce, gdzie można bylo sprawdzić podsumowanie aktywności z zeszłego roki na danym tagu?

#famemma
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@44kr: Kurde, troche wstyd. A i tak duzo mniej sie wypowiadałem niz rok wcześniej.
Ale ta funkcja ktora mam na mysli to co innego. Pokazywała chyba aktywnosc na tagu o ile dobrze pamietam i w zeszłym roku duzo ludzi wstaiwalo swoje screeny
essos - @44kr: Kurde, troche wstyd. A i tak duzo mniej sie wypowiadałem niz rok wcześ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@essos: No wtedy faktycznie trochę inaczej to wyglądało w ogóle trzeba było zainstalować i zalogować się przez aplikację Wypiek. Teraz w nią wszedłem i nadal jest tam podsumowanie ale wciąż 2023 zamiast 2024 XD
  • Odpowiedz
@essos: U mnie pisze że byłem aktywniejszy
niż 95% użytkowników, praktycznie u każdego kto wstawiał screeny z podsumowania tyle widziałem. Ciekawe bo np ja co prawda jestem dość aktywny ale jak czasami sobie wchodzę na profile ludzi z tagów typu #polityka czy #wojna to oni można odnieść wrażenie że siedzą prawie całe doby na Wykopie XD A takich ludzi jest dużo na tym portalu
  • Odpowiedz
U mnie pisze że byłem aktywniejszy

niż 95% użytkowników

@44kr: @essos bo tutaj jest mnóstwo "martwych" kont. Sam jakieś mam bo zakładałem je zaraz po powstaniu tego portalu ale mało używałem, potem o nim zapomniałem a miałem je na email, którego straciłem. Więc jak te 8 lat temu sobie o wykopie przypomniałem to założyłem nowe konto a stare na bank dalej liczone w statystykach. Więc pewnie jakbyś miał w
  • Odpowiedz