Aktywne Wpisy
TomSz +316
Wziąłem dzisiaj ze schroniska tego starszego pana by zaznał na starość trochę miłości :) W schronisku był od 2018 roku, a prawdopodobnie ma 14 lat
#schronisko #psy #pies #zwierzeta
#schronisko #psy #pies #zwierzeta
źródło: Screenshot 2025-01-02 at 17-36-53 Zdjęcie - Zdjęcia Google
Pobierz
zdrajczyciel +262
Jeśli szukacie mieszkania w dużym mieście to zdecydowanie polecam sąsiedztwo cmentarza.
- Spokój cały rok oprócz 1 listopada
- Nie ma ryzyka, że ktoś wybuduje wam patodeweloperkę czy inne biurowce pod nosem
- Bardzo dobry dojazd zbiorkomem
- Romantyczne znicze i świeże kwiaty
- Spokój cały rok oprócz 1 listopada
- Nie ma ryzyka, że ktoś wybuduje wam patodeweloperkę czy inne biurowce pod nosem
- Bardzo dobry dojazd zbiorkomem
- Romantyczne znicze i świeże kwiaty

#famemma
źródło: temp_file4784292082073740074
PobierzAle ta funkcja ktora mam na mysli to co innego. Pokazywała chyba aktywnosc na tagu o ile dobrze pamietam i w zeszłym roku duzo ludzi wstaiwalo swoje screeny
źródło: image
PobierzA jaki masz procent aktywnosci?
niż 95% użytkowników, praktycznie u każdego kto wstawiał screeny z podsumowania tyle widziałem. Ciekawe bo np ja co prawda jestem dość aktywny ale jak czasami sobie wchodzę na profile ludzi z tagów typu #polityka czy #wojna to oni można odnieść wrażenie że siedzą prawie całe doby na Wykopie XD A takich ludzi jest dużo na tym portalu
@44kr: @essos bo tutaj jest mnóstwo "martwych" kont. Sam jakieś mam bo zakładałem je zaraz po powstaniu tego portalu ale mało używałem, potem o nim zapomniałem a miałem je na email, którego straciłem. Więc jak te 8 lat temu sobie o wykopie przypomniałem to założyłem nowe konto a stare na bank dalej liczone w statystykach. Więc pewnie jakbyś miał w