Wpis z mikrobloga

• 0
@kotvi: chyba nie, a przynajmniej nie zawsze. Zależy od ustawień twórcy. Ale live'y chyba w ogóle można oglądać bez zalofowania. Nie chce mi się sprawdzać bez wylogowania. Nie chcesz nie oglądaj. pa
  • Odpowiedz
@Poludnik20: nie myślałem aby robić zrzut ekranu, ale jeśli zadałem sobie trud aby napisać komentarz to tym bardziej musiałem sobie zadać trud klikając w link
  • Odpowiedz
  • 0
@Poludnik20: wczoraj tym ludziom bardzo dziękowałem, bo już dziś wiem, że nigdy tam nie będę. A jednak widziałem. Tik Tok jest pięknym medium. Oni nie mieszkają we Wrocławiu a gdzieś w miasteczku na Dolnym Śląsku, za dwie doby jak mówił zapłacił 4 tysiące złotych, mogli sobie spędzić z dziewczyną ten czas sami, a podzielili się z nami. W szczycie było 1100 widzów. Starałem się dać coś od siebie i robiłem
  • Odpowiedz
  • 0
@Poludnik20: Mariusz Najwer, niegdyś Youtuber z Wrocławia, wynajął tam pokój i oświadczył się swojej obecnej Małżonce. Dziewczyna z Charkowa, po dwóch kierunkach studiów w Polsce. Z nim różni mnie chyba wszystko w postrzeganiu świata, ale są takie punkty w których jestem mu wdzięczny. Mariusz też testował dla nas – widzów – Tesle. Jadąc m.in. tym pojazdem tu do nas, w głąb Polski. Do Łodzi chyba nawet. Dla mnie to były
  • Odpowiedz
  • 0
@Poludnik20: reprymenduje się też słownie widzów którzy tępią entuzjazm twórcy. Dobre słowo jest ważne. Może wyłączyć telefon w p---u i nie byłoby fajerwerków we Wrocławiu. Także było super. Na początku gdy wszedłem on stał blisko okna, myślałem że to jest lądujacy w dużym mieście samolot.
  • Odpowiedz