Wpis z mikrobloga

Pytanie do bab z vikop.ru:
Jak to jest z tymi Waszymi pochwami?
Miałem dziewczynę z którą byłem przez jakieś 2-3 miesiące, w tym czasie uprawialiśmy kilka razy s--s. Była moją pierwszą więc doznania bardzo dobrze zapamiętałem. Ona 18lat, ponoć jeden partner - dwa stosunki, czyli prawie dziewica. Oboje byliśmy Ku*wami więc się rozstaliśmy, ona mnie zdradzała (pisała z gachem 28l, być może nawet się spotykali- tak wynikało z jej wiadomości). Oczywiście nie chciała się do tego przyznać, ale zapisała logowanie na FB na moim laptopie i odrazu rzuciłem jej screenami, oczywiście ch*jowo kogoś podglądać, ale wk*rwiła mnie tym jak nie chciała się przyznać więc szybko przyszło szybko poszło. Później chyba była z tym typem, a za kilka miesięcy miała nowego. Po mniej więcej półtora roku los tak chciał że się spotkaliśmy na weselu znów wszystko rozgorzało na nowo i skończyło się bzykaniem. No i tu jest gwóźdź programu. Dokładnie zapamiętałem jak półtora roku temu podczas stosunku była tak ciasna, że ciężko było wytrzymać dłużej niż kilkadziesiąt sekund. Kopara mi opadła jak bardzo luźna po tym czasie się zrobiła. Przepaść ogromna i doznania wynikające z seksu. Miałem wrażenie że była przed chwilą w jej pochwie dłoń. I tak się zastanawiam czy mi się coś po*ebało w głowie, czy rzeczywiście tak jest że np dziewica, a laska po 100 stosunkach to jest taka różnica? Wyglądało na to jakby nie próżnowała sobie. Nie miałem nigdy okazji później spróbować z laską bez przebiegu, lub z małym przebiegiem, więc możliwe że to mój p---s coś zawiódł i może od masturbacji nic nie czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale jednak no było lekkie wiaderko.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Pytanie do bab z vikop.ru:

@asdfiksowy: poród siłami natury ma niewielki wpływ, to sobie porównaj 4kg człowieka z kawałkiem flaka w postaci czyjegoś chujka
Ciało kobiety zmienia się z wiekiem, a nie z ruchaniem. Na dobrą sprawę 18 lat to ciągle gówniara.
  • Odpowiedz