Aktywne Wpisy

Gmeras +1151
Mirki i Mirabelki bardzo was proszę trzymajcie kciuki za moją różowa by wyszła bez szwanku leży od piątku na Intensywnej terapii (╯︵╰,) #chcesiewyzalic

SzubiDubiDu +295
Ogólnie komunistów strzelać prądem ale przyznaję, że przynajmniej mieli mądrych ludzi od urbanistyki i szeropojętego planowania.
Celowo budowali zakłady pracy na zadupiach aby ludzie z okolicznych zadupi mieli pracę. Tworzyli nierentowne połączenia komunikacyjne aby dowozić robotników i uczniów. PGRy, cementownie, zakłady tekstylne.
Jak budowali nowe osiedla to od razu kompleksowo przedszkole i szkoła obok, przystanek PKS, przychodnia, sklepy na granicy osiedla. Jak już robili drogę w mieście to szeroką, z zapasem. Ciul z tym,
Celowo budowali zakłady pracy na zadupiach aby ludzie z okolicznych zadupi mieli pracę. Tworzyli nierentowne połączenia komunikacyjne aby dowozić robotników i uczniów. PGRy, cementownie, zakłady tekstylne.
Jak budowali nowe osiedla to od razu kompleksowo przedszkole i szkoła obok, przystanek PKS, przychodnia, sklepy na granicy osiedla. Jak już robili drogę w mieście to szeroką, z zapasem. Ciul z tym,
źródło: 527a1e68c9495_o_original
Pobierz

a uśmiechnięci szczują, że śpiewacy będą śpiewać w Chełmie na koncercie sylwestrowym, który transmitować będzie Republika XD
ale gdyby śpiewał w TVPO lub w TVN to wszystko byłoby okej. Uśmiechnięci jak zwykle szczują. Zahipnotyzowani nienawiścią wszędzie widzą polityke. Nawet po roku rządó KOalicji nie są w stanie pozbyć się tego jadu. Nie dziwie się zatem, że TVN musi być firmą strategiczną, bo robi bardzo dobrą robote dla partii rządzącej.
Owsiak dostał 2,5 mln od podatników. Z czego ile % odda na NFZ? Tak jakby POwcy nie mogli przelać tego bezpośrednio na NFZ gdzie
100% kwoty trafiłoby do NFZ, a nie tylko np. 50%. Ale no.. kampanie trzeba powoli spłacaćhttps://www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku-radek-liszewski-z-weekend-tlumaczy-swoj-udzial-w-sylwestrze-telewizji-republika-tam-gdzie-mnie-zapraszaja-to-ja-jade-7108849749404384a
#polska #sejm #polityka