Aktywne Wpisy

Wrrronika +166
Pluję z całego serca na h----d
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
źródło: 1000060386
Pobierz
PorkaTurbo +120
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz

Chciałbym gorąco podziękować @choochoomotherfucker za kolejną niesamowitą paczkę w ramach naszej corocznej już tradycji wymiany prezentami!
Paczuszka była naprawdę elegancko zapakowana, czego oczywiście nie ująłem na zdjęciu, bo jak tylko się do niej dorwałem to było już za późno, a w środku to już w ogóle prawdziwa mieszanka wspaniałości.
Na pierwszy plan wysuwa się piękna figurka maneki-neko, która od razu podbiła moje serce. Ten uroczy kotek na pewno przyniesie mi szczęście i znajdzie swoje miejsce na moim biureczku. Aha, no i jak obróci się go to zamienia się w prześwietny kubek (。◕‿‿◕。), oj będzie z niego pite.
Łamigłówki, które mogą też służyć jako bombki na choince - super. Bardzo oryginalne, szczególnie, że w takiej formie jeszcze ich nie miałem.
Część słodyczowa paczki również nie zawiodła! W środku znalazłem japońskie słodkości, w tym zestaw Popin’ Cookin’, który jest nie tylko pewnie smaczny, ale też dostarczy świetnej zabawy podczas jedzenia. Do tego jest też coś z motywem Doraemona oraz papieska czekoladowa figurka i inne japońskie łakocie. A napój Ramune to miły akcent – zawsze ciekawił mnie ten smak i charakterystyczne otwarcie. Jest też kofola ʕ•ᴥ•ʔ.
Poza tym użyszkodniczka odpłaciła mi się pięknym za nadobne. Kiedyś ja sfotoszopowałem jej zdjęcie, dzisiaj ona robi to samo i umieszcza mnie razem z bohaterami serialu The Office na pamiątkowej fotografii, którą dodatkowo oprawiła. No nic, będę wisieć.
Dostałem też krzyżówkę do rozwiązania, nominację do nagrody Dundie za największego śmieszka i fajny brelok z kotkiem z crocsem na głowie xD
No i najlepszy kalendarz na świecie. Chcesz taki? Może autorka wystawi jakiś egzemplarz niedługo na WOŚP.... ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@choochoomotherfucker dziękuję raz jeszcze ❤️
#pokapake #wykopoczta
źródło: 462547519_485346984590558_2117959290094000565_n
Pobierz@skomplikowany_system_luster: ale oryginalnego, czy brytyjskiego albo amerykańskiego?