Wpis z mikrobloga

Dostać jedną czy dwie #wykopaka podczas jednej edycji - fajnie. Ale dostać trzy? Smerfastycznie. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Chciałbym gorąco podziękować @choochoomotherfucker za kolejną niesamowitą paczkę w ramach naszej corocznej już tradycji wymiany prezentami!

Paczuszka była naprawdę elegancko zapakowana, czego oczywiście nie ująłem na zdjęciu, bo jak tylko się do niej dorwałem to było już za późno, a w środku to już w ogóle prawdziwa mieszanka wspaniałości.

Na pierwszy plan wysuwa się piękna figurka maneki-neko, która od razu podbiła moje serce. Ten uroczy kotek na pewno przyniesie mi szczęście i znajdzie swoje miejsce na moim biureczku. Aha, no i jak obróci się go to zamienia się w prześwietny kubek (), oj będzie z niego pite.

Łamigłówki, które mogą też służyć jako bombki na choince - super. Bardzo oryginalne, szczególnie, że w takiej formie jeszcze ich nie miałem.

Część słodyczowa paczki również nie zawiodła! W środku znalazłem japońskie słodkości, w tym zestaw Popin’ Cookin’, który jest nie tylko pewnie smaczny, ale też dostarczy świetnej zabawy podczas jedzenia. Do tego jest też coś z motywem Doraemona oraz papieska czekoladowa figurka i inne japońskie łakocie. A napój Ramune to miły akcent – zawsze ciekawił mnie ten smak i charakterystyczne otwarcie. Jest też kofola ʕʔ.

Poza tym użyszkodniczka odpłaciła mi się pięknym za nadobne. Kiedyś ja sfotoszopowałem jej zdjęcie, dzisiaj ona robi to samo i umieszcza mnie razem z bohaterami serialu The Office na pamiątkowej fotografii, którą dodatkowo oprawiła. No nic, będę wisieć.

Dostałem też krzyżówkę do rozwiązania, nominację do nagrody Dundie za największego śmieszka i fajny brelok z kotkiem z crocsem na głowie xD

No i najlepszy kalendarz na świecie. Chcesz taki? Może autorka wystawi jakiś egzemplarz niedługo na WOŚP.... ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@choochoomotherfucker dziękuję raz jeszcze ❤️

#pokapake #wykopoczta
skomplikowanysystemluster - Dostać jedną czy dwie #wykopaka podczas jednej edycji - f...

źródło: 462547519_485346984590558_2117959290094000565_n

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach