Aktywne Wpisy

pearl_jamik +8
moja przyjaciółka ma syna 5 lat. Ale k---a - nie obcina mu włosów i ten syn wygląda jak k---a dziewczyna. Jeszcze ma blond włosy - No kurt cobain, ale z 3 x dłuższymi włosami. Jak jej powiedzieć, że to c-----o wygląda ale żeby jej nie urazić? O co chodzi z tym trendem, żeby FACETOM dzieciom zapuszczać długie włosy? co to jest. specjalnie tak zapuszczacie, żeby na złość babci zrobić?
#dzieci
#dzieci
źródło: chlopiec-dlugie-wlosy
Pobierz
Fimke +752
Hej mirasy, jest mi ktoś wstanie pomóc znaleźć jakąkolwiek stałą pracę w Poznaniu?
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #

![Zielony Ład to wzrost cen. Polacy już to wiedzą! [BADANIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc917371ff8caf38e2511927d25255a6255fc53ffee739030d11c82c43368707,q80.jpg)

#bekazpisu #bekazkonfederacji #polska
źródło: 1000008816
Pobierz@sztefen_muller: lewaku ale to po to by g--------l mógł zamieszkać ze swoją ofiarą i ją utrzymywać, bo Ziobro wydał całą kasę z funduszu sprawiedliwości
@HumbugPL: Gdzie napisałem nieprawdę?
@HumbugPL: xD jasne. Państwo to nie jest prywatny folwark Dudusia i po to są przepisy żeby ofiary chronić przed przebywaniem ze swoim oprawcą. No ale to był najbardziej lajtowy przykład srania na prawo RP tej miernoty.
Bo?
Komentarz usunięty przez autora
PiS zbierał od nas pieniądze dla takich właśnie osób, ale Ziobro z ekipą tyle rozkradli że dla dziewczynki nie starczyło. To była wielka dobroć Dudy, przysłał jej oprawcę gwałciciela żeby miała co do garnka włożyć.
No i nie odpowiedziałeś, jak chciałbyś egzekwować ten zakaz - postawić policjanta 24h na dobę? Odpowiedz na to pytanie.
@Frundsberg: Czyli wystarczy zastraszyć albo zmanipulować w jakiś sposób ofiarę i jest się bezkarnym?
Rodzina wywierała naciski na tę dziewczynę. A od tego jest prawo żeby chronić pokrzywdzonych.
@sztefen_muller: Nie zarzuciłem Ci kłamstwa tylko demagogię i manipulację. Dorosła, 20-kilku letnia kobieta składa wniosek o ułaskawienie ojca od wyroku zakazu zbliżania się do niej. Oczywiście to cholernie trudne, ale jak można odmawiać dorosłej kobiecie kontaktu z ojcem?
Dlaczego pisząc o tym, nie wspominasz, że ułaskawienie jest na wniosek ofiary i dotyczy tylko zakazu zbliżania się?
Była zastraszona ekonomicznie:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/andrzej-duda-ulaskawil-pedofila-rodzina-sprawcy-dajcie-nam-normalnie-zyc/f421knt
A mnie c--j obchodzi co ktoś chce. Prawo i wyroki sądów mają być przestrzegane, bo inaczej zamieniamy ten kraj w prywatny folwark partii która akurat jest przy władzy.
No i pytanie, które już wyżej zadałem - jak chciałbyś egzekwować zakaz zbliżania się, skoro sama ofiara nie ma nic przeciwko? Tak konkretnie, w jaki sposób chciałbyś to zrobić. I kto miałby zgłosić złamanie tego zakazu (bo pokrzywdzona nie, bo nie chce)?