Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +320
Fragging - zjawisko, które polega na tym, że żołnierze na froncie celowo zabijają innego żołnierza swojej strony. Zwykle dowódcę. Zjawisko nasiliło się podczas wojny w Wietnamie kiedy przez pobór trafiło wielu młodych mężczyzn niechętnych walczyć na drugim końcu świata. Poddawani stresowi i często mobbingowani przez przełożonych mieli problemy z psychiką. W takiej sytuacji żołnierze w nocy wrzucali granat (zwykle właśnie FRAG GRENADE, stąd nazwa fragging) do namiotu dowódcy. Chłop ginął, po granacie
źródło: f63fngv8brwb1
Pobierz
wykop +6
Wykopowicze,
w związku z coraz bardziej restrykcyjnymi wymaganiami dotyczącymi emisji reklam, byliśmy zmuszeni wprowadzić zmiany w widoczności treści na stronie głównej - zmiany te będą dotyczyć jedynie użytkowników niezalogowanych.
Co zmieniamy?
1. Widoczność znalezisk, uznawanych za kontrowersyjne przez systemy reklamowe, będzie ograniczona na stronie głównej dla użytkowników
w związku z coraz bardziej restrykcyjnymi wymaganiami dotyczącymi emisji reklam, byliśmy zmuszeni wprowadzić zmiany w widoczności treści na stronie głównej - zmiany te będą dotyczyć jedynie użytkowników niezalogowanych.
Co zmieniamy?
1. Widoczność znalezisk, uznawanych za kontrowersyjne przez systemy reklamowe, będzie ograniczona na stronie głównej dla użytkowników

przy chlaniu to częściej niż wątroba pada trzustka
I jest jeszcze wiele innych czynników które mogą pogłębić taki stan rzeczy jak np. dieta, inne u----i, aktywność fizyczna, inne schorzenia
@Polnischefuhrer zależy jakiego masz fuksa i jak się prowadzisz na codzien
Marskość pojawia się u 10% nadużywających.
@Drake1: Skąd masz takie info? Przestałem chlać całkowicie, ale dzięki temu wpisowi wiem, że mogę sobie popijać. Dzięki. XD
A na serio - większego gówna dawno nie czytałem. ;)
Komentarz usunięty przez autora
"Skąd masz takie info? Przestałem chlać całkowicie, ale dzięki temu wpisowi wiem, że mogę sobie popijać. Dzięki. XD
A na serio - większego gówna dawno nie czytałem. ;) "
To nie info to moje zdanie :D jak chcesz info to chyba trzeba iść do lekarza, nie wiem co ci więcej napisać... skoro to gówniane wiadomości...
@Drake1: Bardzo mocno nieprawda. Na oddziałach większość leczonych to normalnie wyglądający ludzie, żuli mało.
W sumie to chyba kwestia przegięcia dla organizmu, pamiętam jak na kartony z kolegą wódkę, kupywaliśmy i był maraton picia przez tygodnie a czesem tylko starczyło na 2-3 dni, na śniadanie
@drakan8: Bo jest tani i łatwo dostępny. Inne specyfiki trzeba załatwiać, kombinować, a czasem ktoś nie ma nawet jak. Do tego obawa przed oszustwem, obawa przed wpadką, brak wiedzy o dawkowaniu i efekcie działania. I być może wysoka cena.