Aktywne Wpisy

Widur +3
Zrobiłem sobie 3 miesięczną przerwę od siłowni z powodu urazu kręgosłupa i roczne efekty pracy poszły się yebać jak krew w piach. Skąd Wy bierzecie motywację? Przecież jakaś choroba, niedyspozycja, cokolwiek przez co trzeba mieć przerwę w treningach i w szybkim czasie wracamy do punktu wyjściowego. Słabe to jest.
#silownia #mikrokoksy
#silownia #mikrokoksy

orsoy +21

źródło: temp_file7729144432572249296
Pobierz
Dowódcy obawiając się o swoje życie co noc zmieniali namioty lub zezwalali żołnierzom na u----i typu a-----l lub zioło co poprawiało morale kosztem rozleniwiania swojej drużyny. Z czasem zaczęto szczegółowo kontrolować wydane granaty ręczne jednak i na to był sposób. Żołnierz mógł ulotnić się do miasteczka i tam na czarnym rynku kupić granacik.
Jak często się to zdarzalo? Podczas samej wojny w wietnamie w latach 1969 - 1972 udokumentowano 904 incydenty fraggingu. Chociaż rzeczywista liczba może być o wiele wyższa ponieważ ciężko udokumentować na froncie czy wysadzili cię swoi czy wróg.
#ciekawostki #ciekawostkihistoryczne
źródło: f63fngv8brwb1
PobierzCzyli już tyle lat temu doskonale wiedzieli, co się dzieje z poborem, no ale spokojnie MORDOOO JAK CZEBA TO PUJDE I ZAWALCZE ZA ŁOJCYZNE W POBORZE, MUWIE CI MORDOO, NIEEE RZUCIM ZIEEEMI SKOND NAAASZ RUUUD xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@czerwonykomuch: i tu i tam się ginie. Dla mnie to jeden wuj od kogo oberwę kulkę, która mnie zabije.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@Pan_Janusz: gdzie do obejrzenia?