Aktywne Wpisy

Przypominam że lot oskarka na orbitke kosztował mnie i ciebie 275 000 000 PLN
Pieniądze dosłownie pchnięte w próżnie ale spora część społeczeństwa przyklaskuje.
To jakieś 60 bloków po 40 mieszkań każdy budownictwa społecznego.
Pieniądze dosłownie pchnięte w próżnie ale spora część społeczeństwa przyklaskuje.
To jakieś 60 bloków po 40 mieszkań każdy budownictwa społecznego.
źródło: temp_file241264809783927043
Pobierz
piasek_w_spreju +52

Dzisiaj przebiegłam półmaraton. Wiem, że dla wielu to tam chui, ale dla mnie to już wyczyn totalny. Czy bolało? Nie. Boleć będzie dopiero jutro.
Przygotowania do tego startu zaczęłam prawie rok temu, ale przez ostatnie kluczowe 2 miesiące nie biegałam nic, bo ciągle byłam chora. ¯\(ツ)/¯ Cieszę się że mimo iż bez formy to nie wpadł DNF i że w ogóle stanęłam na starcie. Fajnie, polecam każdemu. Sam bieg to średnia przyjemność ale wyrzut enfdorfin na końcu i duma z samego siebie jest czymś niesamowitym :)))
#chwalesie #biegajzwykopem
źródło: IMG_2775
PobierzJak zaczniesz podczas biegu rozmawiać z ludźmi, którzy nie istnieją, wtedy zaczyna się prawdziwa zabawa.
źródło: image_2024-12-15_185346699
PobierzP.S. Całkiem zacny czas! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Rozumiem, że wcześniej nie miałaś absolutnie nic wspólnego z bieganiem lub sportem kondycyjnym?
@Bill_Kilgore: ja to się zastanawiam, czy gość nie jest z tych co stwierdzili "a zrobię se dla beki pseudo sektę, zobaczymy czy znajdą się ludzie którzy do niej wstąpią" (ʘ‿ʘ) Generalnie nieszkodliwy, zabawny, zawsze wywołuje u mnie uśmiech xD Chętnie bym z nim pobiegł gdzieś na dłuższe wybieganie. BTW nigdy nie widziałem
@Historycznygagatek: No ja nie przebiegnę nawet kilometra XD