Aktywne Wpisy
aleroc +54
myslicie ze gdyby hitler dzialal w polsce to tez by doszedl do wladzy w latach 30-40?
#historia
#historia

mozis +899
Sasiad patola znowu zrobił sobie melinę z ziomkami w piwnicy w środku nocy, pech chciał że ma piwnicę centralnie pod pokojem w którym śpię, zgasiłem im światło (zapala się od zewnątrz) przekręciłem klucz tak żeby nie mogli wybić swoim i zostawiłem w drzwiach (chciałem złamać ale s------l sie nie dał a trza było pryskać), było darcie japy na całą klatkę, ktoś zadzwonił po milicję, otworzyli, tałatajstwo wywiezione na wytrzezwialke, sprawiedliwości stało się

A no do tego, że ludziom tak obrzydło okradanie ich ulubionych uniwersów z właściwych bohaterów na rzecz „silnych femin”, że nawet trzymająca się kupy decyzja o wybraniu Ciri jako postaci w wiedźminie 4 dostaje rykoszetem.
To samo dotyczy się czarnoskórych aktorów. Wpychanie na siłę propagandy i mizernych disneyowskich „talentów” tylko ze względu na różnorodność doprowadziło do tego, że pojawiają się ataki nawet na jednych z najwybitniejszych aktorów w historii jak Morgan Freeman czy Denzel Washington.
Brawo lewary. Tak się odnosi efekt przeciwny do oczekiwanego. To samo robi teraz ostanie pokolenie dzięki któremu ludzie mają coraz bardziej wysrane na faktycznie istotne akcje.
#polska #bekazlewactwa #lewackalogika #wiedzmin #wiedzmin4 #cdprojektred #polityka
mam nadzieje ze w tym przypadku bedzie tak samo
swoja droga wpychanie wszedzie czarnych aktorow tylko ze wzgledu na ich kolor skory to rasizm. Disney wiec niby chce roznorodnosci a jest ohydna rasistowska korporacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
to że chodzi o Wiedźmina 4?
źródło: 7gafya22cu9d1
Pobierz@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy: ale głupoty, az boli go czytać. Oczywiście, biedne lewactwo jest niewinne, to wszystko musi być wina odbiorcy. Marginalne poparcie lewicy, bo ludzie nie tacy. Wciskane na siłę, wyprane z minimum człowieczeństwa szkolenia DEI dające efekt odwrotny, bo wszyscy to naziści. Spadające rokrocznie poparcie dla ruchów klimatycznych wraz z ich działalnością,
Wyjdź trochę ze swojej bańki dla własnego dobra, bo już sam przyznajesz, że masz tak porytą głowę przez manipulacje, że mimo że potrafisz jeszcze przyznać, że obsadzenie Ciri jako protagonistki ma sens, to doszukujesz się w tym drugiego dna, bo jak to tak kobietą można grać
@paluszki_rybne: ale to ty płaczesz że jakieś studia się zamykają a nie ja xD a swoją drogą jesteś w stanie podać chociaż jedno studio które upadło przez 'lewactwo'? jak tam Netflix, już upadł czy jeszcze chwila? xD
Jasne: Volition, zwolnienia w Deck Nine, Firewalk Studios to tylko kilka ostatnich przykładów, mogę wymieniać dalej. Netflix miał problemy finansowe to zwiększyli ceny, ale też dodali stare filmy i seriale, przez co zachęcili różne grupy odbiorców. O czym ty piszesz frustracie to szkoda śliny na ciebie