@d4wid: Wiesz że jak ktoś ciągle przekonuje ludzi że to inni są chorzy, to zazwyczaj znaczy że próbuje odwrócić uwagę od swoich problemów? Często nieuświadomionych. Wytykanie błędów jest zwyczajnie przeniesieniem.
@d4wid: oni są normalnie chorzy z nienawiści. A do tego wręcz nieskończenie głupi. Wymyślili se, że wiedźmin jest święty, polski i prawilny, chociaż już prawie 30 lat temu to była definicja wszystkiego tego co dziś nazywają woke: bezpłodne odmieńce, lesbijki, kobity trzęsące tronami i trzymające cały świat za jaja, prześladowane mniejszości. I teraz, gdy się okazuje, że wyobrażenia nie są zgodne z realiami zaczyna się kwik. Po pięciominutowym filmiku xD
@d4wid: Wiesz że jak ktoś ciągle przekonuje ludzi że to inni są chorzy, to zazwyczaj znaczy że próbuje odwrócić uwagę od swoich problemów? Często nieuświadomionych. Wytykanie błędów jest zwyczajnie przeniesieniem.
@23kulpamens: wow! Ale pocisk mireczku. Dobrze, że mnie uświadomiłeś, że na tagu #szuryzglownej są tylko sami zdrowi psychicznie ludzie!
@d4wid: wszystkim innym szkoda życia żeby szukać chorób psychicznych u randomow na wykopie których znają tylko z losowych postów z nikłym kontekstem. Tylko Tobie nie szkoda xD jeszcze zachęcasz do filmowania. Ile ty masz tam obserwujących? 66? xD
@d4wid: wszystkim innym szkoda życia żeby szukać chorób psychicznych u randomow na wykopie których znają tylko z losowych postów z nikłym kontekstem. Tylko Tobie nie szkoda xD jeszcze zachęcasz do filmowania. Ile ty masz tam obserwujących? 66? xD
@23kulpamens: jakiego filmowania? Rękę dam obciąć, że masz stwierdzony autyzm
Nie mogę sobie wyobrazić, że takich uposiów mijam na ulicy.
Przecież to jest jakaś choroba psychiczna!
#wiedzmin #wiedzmin4 #pcmasterrace #urojeniaprawakoidalne
źródło: image
PobierzI teraz, gdy się okazuje, że wyobrażenia nie są zgodne z realiami zaczyna się kwik. Po pięciominutowym filmiku xD
@23kulpamens: wow! Ale pocisk mireczku. Dobrze, że mnie uświadomiłeś, że na tagu #szuryzglownej są tylko sami zdrowi psychicznie ludzie!
@23kulpamens: ta? to zajebiscie
@23kulpamens: jakiego filmowania? Rękę dam obciąć, że masz stwierdzony autyzm