biedny_huop biedny_huop 1 godz. i 44 min temu 7 + Jest pite se dla huopa #przegryw źródło: temp_file5696330048583936178 Pobierz
scout-scout scout-scout 1 godz. i 42 min temu via Wykop 0 + @biedny_huop: To pije huop na zdrowie jego. Co by łapy sie nie telepoły bo zdjęcie potem rozmazane XD
biedny_huop biedny_huop 1 godz. i 35 min temu via Wykop 1 + @scout-scout: nie no bo ja na rowerze jechalem xd
biedny_huop biedny_huop 1 godz. i 30 min temu via Wykop 0 + @wyscrollowany: w------e mam juz teraz, zaraz ide po flaszke do kflandu
wyscrollowany wyscrollowany 1 godz. i 28 min temu via Wykop 0 + @biedny_huop: Nie chlaj wódy w poniedziałek ani w ogóle
biedny_huop biedny_huop 1 godz. i 27 min temu via Wykop 1 + @wyscrollowany: ale jestem w-------y czaisz mistrzu musze
biedny_huop biedny_huop 1 godz. i 27 min temu via Wykop 1 + oczywiscie calej nie skonusmuje bo zaraz lek wezme
Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen 28 min temu via Wykop 0 + @biedny_huop: jak tam priv się udał ze smuteczkiem?
Abadulahoson Abadulahoson 17 min temu via Android 0 + @Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen a ty zazdrosna też byś chciała? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#przegryw
źródło: temp_file5696330048583936178
Pobierz