Wpis z mikrobloga

@Stelmi00: z tego co pamiętam to rok ważności konta w Heyah wyklucza z promocji roku darmowego internetu za darmo. Mam Lenovo a820 i z internetu korzystałem z aero2 ale pi wprowadzeniu capchta czy jak mu tam to wolałem włączyć w T-mobile opcję Frii plus rok ważności konta za 3 zł za miesiąc. Mam tak od dwóch dni i póki co to jest opcja dla mnie najlepsza, internet działa stabilnie, po włączeniu
@Nirnaeth: Czekaj mistrzu, jeżeli dobrze dedukuję, to wystarczy przenieść numer z Play Fresh do T-Mobile na Kartę Frii, doładować np. za 50 złotych, i potem co miesiąc płacić 3 zł za rok ważności konta? W ten sposób wydałbym 3 zł * 12 mcy = 36 złotych. Zakładając, że piszę i dzwonię z innego telefonu, to byłaby mega tania opcja... Popraw mnie jeżeli źle myślę...
@Stelmi00: na 99 procent tak jest, zobacz regulaminy tych usług, ja jeszcze nie doładowałem konta i nie wyłączyłem ważności rocznej ale w weekend przeglądałem oferty i takie rozwiązanie mi wyszło. Pamiętaj, że w tym pakiecie jest 50mb dziennie ale z lejkiem ;-) na sprawdzanie poczty i mirka wystarczy ;-)