Wpis z mikrobloga

#odyn #yanek
Jemu to już popieprzyło się w tym łbie do końca.
Najpierw zablokował komentarze, a później usunął film. Obejrzałem tylko kawałek tych wypocin. Wyprawa marzec/kwiecień, filmy z działki będą tylko z siłowni, z kanału yt, donateów i (UWAGA !) AFOLIACJI wychodzi na mały plus. Mówił coś więcej pasjonującego?
Sprawiedliwy_Turbohejter - #odyn #yanek
Jemu to już popieprzyło się w tym łbie do koń...

źródło: IMG_20241208_124159

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@passive_john: ilość subskrybentów praktycznie jest taka sama. Po dramie spada, ale zaraz suby wracają. Mnie zastanawia dlaczego stary ma prawie 45000 subów? Średnio jego filmy mają 15000 wyświetleń, a żydazpasji 5000. Co by nie gadać to ciekawszy kontent jest u Jaśka niż u starego. Stary to oblech. Ledwo mówi po polsku, ma ciągle brudne łapy, prawie codziennie je to samo, no i warunki "mieszkaniowe".. Jak to by Odyn powiedział -
  • Odpowiedz
@passive_john: liczę że rząd weźmie się za te darowizny na porządnie i p----------ą mu karę to się nie pozbiera. Prowadzi działalność a jako osoba fizyczna bierze darowizny bez podatku? Tak nie powinno być
  • Odpowiedz
Mnie zastanawia dlaczego stary ma prawie 45000 subów?

@Sprawiedliwy_Turbohejter: większość tych subów to dawne puste suby Odyna. To był kanał gdzie wrzucał daily vlogi z brytyjskiej ziemi jak jeździł T4 z cygańskim pufem. Jak przebrandzlowił kanał na Seniora to przyszło mu około 15k subów więc można powiedzieć, że stary ma tyle samo subów co Janek.
  • Odpowiedz
Mnie zastanawia dlaczego stary ma prawie 45000 subów? Średnio jego filmy mają 15000 wyświetleń, a żydazpasji 5000. Co by nie gadać to ciekawszy kontent jest u Jaśka niż u starego.

@Sprawiedliwy_Turbohejter: dokładnie jak @lukies2221 napisał.. nie jesteś/nie jesteśmy targetem jego filmów, ale to wcale nie znaczy, że widownia się nie znajdzie.. ludzie 60+ też siedzą na youtube i szukają czegoś dla siebie, im raczej nie potrzeba akcji, ale czegoś
  • Odpowiedz