Wpis z mikrobloga

Pozdrowienia ze słonecznego Bubu Zubi
Dostawca karty sim blokuje mi wypok jak jestem na torze, więc jestem zmuszony oglądać bez tagu. Nie będzie to to samo, no ale trudno xD
#f1
KisielRock - Pozdrowienia ze słonecznego Bubu Zubi
Dostawca karty sim blokuje mi wypo...

źródło: 1000000302

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Gryzuu @Hadolf_Itler no wlasnie bylem niedaleko ale widzialem ze usuneła relacje, bo chyba utknela w korku ¯\(ツ)/¯ Ale zbiłem żółwia z Cezarym xd

@tajek full weekend czwartek-niedziela z wejściem na pitlane, koncertami, ferrari world i jeszcze więcej - 2200zl, przelot chyba jakieś 1200zl. Niestety podobno najgorzej z noclegiem, jakieś p------e ceny nie z tej ziemi, ale ja na szczęście spałem za free u znajomych
Na dokładkę Eminem którego ustrzeliłem
KisielRock - @Gryzuu @Hadolf_Itler no wlasnie bylem niedaleko ale widzialem ze usuneł...

źródło: 1000000809

Pobierz
  • Odpowiedz
ull weekend czwartek-niedziela z wejściem na pitlane, koncertami, ferrari world i

@KisielRock: pitlane w czwartek? ciekawi mnie ten ferrari world czy rozni sie to ood zwyklego fanzone :p w sumie duzo wiecej atrakcji sie wydaje, dobra cena

monza za 3 dni to 4k złociszy/bilet za miejsce na trybunie przy pierwszej szykanie + doliczyc trzeba nocleg, ale to jedne z najdrozszych
  • Odpowiedz