Wpis z mikrobloga

pierwszy raz od bardzo dawna zgadzam się z @Pietruchoowy zakupiłem creed aventus cologne na oficjalnej stronie creeda i parametrowo bije na głowę creeda aventusa cologne kupionego na tigerandbear!! jednak coś w tym jest że perfumy kupione z oficjalnej strony producenta mają lepszy parametr i jakość #perfumy
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pietruchoowy: ja brałem z oficjalnej we wtorek to przyszły dopiero w środę na drugi tydzień, ale jakość jest niepodważalnie lepsza niż tych pseudo-legitnych stron typu notino, zawsze byłem daleki od snucia teorii spiskowych ale jak człowiek zamawia perfumy przez stronę creeda i trzymają 8 godzin a zamawia na tigerandbear albo notino i po 2 godzinach trzeba przykładać nos do skóry żeby cokolwiek poczuć to jednak coś musi być na rzeczy.
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: aventus cologne ze strony creeda trzyma 8 godzin przy wyraźnej projekcji przez pierwsze 1,5-2 godz czego niestety nie mogę powiedzieć o creedzie aventus cologne zakupionym na tigerandbear.pl - ten trzyma 2 godziny i wcale nie projektuje.
  • Odpowiedz
@JesteMlodyGzGdyni wiadomo bo to są inne rozlewnie
Dla Pana rozlali teraz specjalnie lepszy żebyś się ludzil ze to niby aventus cologne ma lepsze parametry
Polecisz innym a oni już dostaną popłuczyny z tigera czy innego notino
  • Odpowiedz
@loopie96: nie tyle co rozlewnie a biorą perfumy z niepewnych źródeł które są gorsze jakościowo, tak zwane podróbki idealne. Do tego dochodzi prawdopodobnie słaba jakość przechowywania perfum i mamy taką tandetę pod przykrywką oryginału, ale polaczki i tak będą brać z notino bo przecież o 100 zł tańsze..
  • Odpowiedz
@smutny_przerebel: to nawet nie kwestia batchy a tego skad zamawiasz perfumy, bo jak wyjaśnić fakt ze mając perfumy, w dodatku ten sam batch, a jedne z oficjalnej strony pachną 8 godzin a te drugie 2 h max? Perfumehub tez niby taki legit, każdy się powołuje na ta stronkę która podaje same legit strony a są tam takie pozycje jak Np. notino które sprzedaje perfumy wątpliwej jakosci
  • Odpowiedz