Aktywne Wpisy

yahoomlody +283
paleontolog955 +22
Zerwaliśmy. Różowa chciała pozostać w przyjacielskich relacjach ale ja powiedziałem że chcę naprawiać związek a nie relacje przyjacielską, miała w to w------e więc całkowicie się odciąłem. Boli, nie wiem co mam ze sobą zrobić, bez leków się raczej nie obejdzie.
#zwiazki
#zwiazki

Wystarczy, że baba napisze coś na wykopie i ma multum komentarzy od chłopów. A jak chłop napisze, że jest źle u niego to kobiety mają w------e, bo dla nich liczy się tylko ich własna d--a. Tylko jak jesteś "przystojnym" gwalcicielem, bo masz pełno komentarzy pod swoim zdjęciem gdzie kobiety cię ubóstwiają. One mają całkowicie p----------y system wartości.
Blackpill nie powstał, bo nagle mężczyźni stwierdzili: "hej a może tak byśmy nienawidzili kobiet teraz?". Blackpill jest jedynie reakcją na zachowania zwierzęce kobiet. Na to, że kobiety zamiast wchodzić w normalne związki wolą wielbić przestępców, bad boyów i nie-Polaków. To obowiązkiem kobiet jest doprowadzić do takiej sytuacji gdzie normalny mężczyzna jest wyżej ceniony od przestępcy.
Co kobiety na to? "Weźcie latajcie za nami bardziej, bo inaczej jesteście głupi" (autentyczny cytat z wykopu). Kobiety stają się agresywne, jak nie chcesz za nimi latać. Wiecie dlaczego (nie licząc narcyzmu)? Bo dla kobiety jest wielkim upodleniem, że musi latać za "brzydalem". One skakanie wokół faceta mają zaprogramowane, o to się nie martwcie, ale tylko jak jest czadem. Jak jesteś beciakiem to TY masz koło niej skakać.
Wyjątki nie zmienią sytuacji, bo problem jest masowy. Trzeba zlikwidować państwo opiekuńcze, bo kobiety wybierają debili, bo wiedzą, że "brzydal" zrzuci się na 800+ .
Powtarzam jeszcze raz. Dla kobiet najważniejszą rzeczą jest WYGLĄD. Tak było, jest i będzie. Dla kobiet nie ma najmniejszego znaczenia jeśli jesteś psycholem jak masz wygląd. Przykład typa z mojej pracy dobitnie mi to udowodnił. I cieszcie się, że dużo kobiet mówi to otwarcie, bo 20 lat temu byś się w----ł w małżeństwo z dzieckiem, z kobietą, która się tobą brzydzi. Nie było by seksu tylko jej p---------e o feminizmie, żeby ci pokazać, że nie jesteś czadem. Słyszeliście kiedyś, żeby czad musiał słuchać gadania o feminizmie?
Sami widzicie.
#blackpill #przegryw #mgtow
Na szczere pożądanie ze strony kobiet może liczyć top 10% facetów, może nawet mniej.
Jak reszta chce być zdradzanym beciakiem to niech sobie zagaduje i wchodzi w związki XD
@Alzena: Akurat jakies madre glowy to sprawdzily.
Kobiety lecą na wyglad BARDZIEJ niz mezczyzni.
Mezczyzni tylko sa otwarci, ze wyglad jest wazny i nie chcieliby np. grubej. Kobiety to ukrywaja ale jezsli chodzi o wyglad plci przeciwnej to sa podlejsze od mezczyzn ¯\(ツ)/¯
Jezeli kobiety ukrywaja swoje prawdziwe odczucia bo nie chca wyjsc na puste (a wiemy, ze tak jest) to badania ankietowe moga isc prosto do kosza.
Z tego co widze to w badaniu Bussa pytano kobiety m.in. o zwiazek z kims kto jest zajety i wyszlo na to, ze kobiety bardziej sie tym