#kononowicz #barnej odsluchalem sobie lajta pawelka sprzed tygodnia "w polske" i alez piekny to byl lajw! dowiedzialem sie z niego miedzy innymi:
- pani w nowym bmw - oczywiscie biurwa- nie musi odsniezac auta, bo policja ma liste aut ktorych nie zatrzymuje (XD), - polacy tylko narzekaja i w ogole sie nie usmiechaja, dlatego lepiej zyc za granica (oczywiscie lajw 2:46 h to prawie 3h narzekania pawcia), - za granica to polaka wyzyskuja bo sa tam same chuje, trzeba pracowac w polsce (wiem, ze nie pasuje do punktu wyzej, ale to narracja pawla, zmienia sie dosyc szybko), ogolnie pawel odkrywa emigracje zarobkowa, podajac rowniez za przyklad ukrainca, ktory u siebie praucje za 80 dolarow miesiecznie a u nas ma raj, - polska guuurroooom, mielismy najlepsze rycerstwo europy i bralismy udzial w wyprawach krzyzowych (XD), - szkalowanie, ze polak nie placi podatkow w polsce, jak se pracuje u niemca, bo ten kupil w niemczech se szłepsa a nie w polsce (pawel poznal po butelce, bo miala niemieckie napisy), - nic nie macie polaczki, cale zycie z-----------e jak malpy a nic po sobie nie zostawicie (spuscizna pawla jest niedoscigniona!)
tak naprawde mozecie wlaczyc tego lajta w losowym momencie i bedzie jakas madrosc pawelka, nadajaca sie na taka liste. polecam, naprawde swietny lajw! ( ͡°͜ʖ͡°) #patostreamy
@k-pow: Też czasami wracam do lajtów, których nie mogłem na żywo oglądać, a farmazony Barneja są u mnie na tym samym poziomie co żarty kabaretu pod wyrwigroszem. Jak słucham chłopecka, to zastanawiam się, czy on na prawdę jest taki głupi, czy tylko farmazoni. No teraz już wiem, że raczej taki się urodził. Nie jest to jego wina. Już od zarodka znęcał się nad nim zarodek wąsaty i walił go po
@k-pow: wszystko racja, ale są mocne poszlaki, że Polacy brali udział w wyprawach krzyżowych np. Jan Kinnamos pisał w swojej kronice, że razem z Francuzami Niemcami i Czechami w czasie 2 krucjaty brał udział polski książę ze swoimi wojskami. A np poza wyprawami krzyżowymi walki w Ziemi Świętej toczył Henryk Sandomierski.
odsluchalem sobie lajta pawelka sprzed tygodnia "w polske" i alez piekny to byl lajw! dowiedzialem sie z niego miedzy innymi:
- pani w nowym bmw - oczywiscie biurwa- nie musi odsniezac auta, bo policja ma liste aut ktorych nie zatrzymuje (XD),
- polacy tylko narzekaja i w ogole sie nie usmiechaja, dlatego lepiej zyc za granica (oczywiscie lajw 2:46 h to prawie 3h narzekania pawcia),
- za granica to polaka wyzyskuja bo sa tam same chuje, trzeba pracowac w polsce (wiem, ze nie pasuje do punktu wyzej, ale to narracja pawla, zmienia sie dosyc szybko), ogolnie pawel odkrywa emigracje zarobkowa, podajac rowniez za przyklad ukrainca, ktory u siebie praucje za 80 dolarow miesiecznie a u nas ma raj,
- polska guuurroooom, mielismy najlepsze rycerstwo europy i bralismy udzial w wyprawach krzyzowych (XD),
- szkalowanie, ze polak nie placi podatkow w polsce, jak se pracuje u niemca, bo ten kupil w niemczech se szłepsa a nie w polsce (pawel poznal po butelce, bo miala niemieckie napisy),
- nic nie macie polaczki, cale zycie z-----------e jak malpy a nic po sobie nie zostawicie (spuscizna pawla jest niedoscigniona!)
tak naprawde mozecie wlaczyc tego lajta w losowym momencie i bedzie jakas madrosc pawelka, nadajaca sie na taka liste. polecam, naprawde swietny lajw! ( ͡° ͜ʖ ͡°) #patostreamy