Aktywne Wpisy

RAMBOnaBOSO +74
#swieta #zonabijealewolnobiega
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
synadama +330
źródło: temp_file2515205630955093305
Pobierz

odsluchalem sobie lajta pawelka sprzed tygodnia "w polske" i alez piekny to byl lajw! dowiedzialem sie z niego miedzy innymi:
- pani w nowym bmw - oczywiscie biurwa- nie musi odsniezac auta, bo policja ma liste aut ktorych nie zatrzymuje (XD),
- polacy tylko narzekaja i w ogole sie nie usmiechaja, dlatego lepiej zyc za granica (oczywiscie lajw 2:46 h to prawie 3h narzekania pawcia),
- za granica to polaka wyzyskuja bo sa tam same chuje, trzeba pracowac w polsce (wiem, ze nie pasuje do punktu wyzej, ale to narracja pawla, zmienia sie dosyc szybko), ogolnie pawel odkrywa emigracje zarobkowa, podajac rowniez za przyklad ukrainca, ktory u siebie praucje za 80 dolarow miesiecznie a u nas ma raj,
- polska guuurroooom, mielismy najlepsze rycerstwo europy i bralismy udzial w wyprawach krzyzowych (XD),
- szkalowanie, ze polak nie placi podatkow w polsce, jak se pracuje u niemca, bo ten kupil w niemczech se szłepsa a nie w polsce (pawel poznal po butelce, bo miala niemieckie napisy),
- nic nie macie polaczki, cale zycie z-----------e jak malpy a nic po sobie nie zostawicie (spuscizna pawla jest niedoscigniona!)
tak naprawde mozecie wlaczyc tego lajta w losowym momencie i bedzie jakas madrosc pawelka, nadajaca sie na taka liste. polecam, naprawde swietny lajw! ( ͡° ͜ʖ ͡°) #patostreamy