Aktywne Wpisy

Altar +50
Czy to jeszcze Polska? Za chwilę już ani słowa po naszemu nie napiszą. To w ogóle legalne?
Heyah - nie polecam tej sieci.
Heyah - nie polecam tej sieci.
źródło: temp_file2966586268630380673
Pobierz
Gmeras +592
Byłem, zobaczyłem, powspominałem wiele. Przyniosłem jej stare okulary z domu (bo nowe zgubili w pierwszym szpitalu) i założyłem na twarz, zawsze chodziła w okularach. Wymalowana jak nigdy, makijaż dodał jej co najmniej dziesięć lat. Złapałem ją za złożone dłonie – nie były już ciepłe jak zawsze, tylko lodowate z wiadomych względów. Ale na twarzy miała w końcu spokój. To było nasze ostatnie fizyczne spotkanie. Jutro pożegnanie ostateczne – bez kontaktu wzrokowego ani
źródło: temp_file7961992155892953260
Pobierz

#wojna #ukraina #rosja #usa #polityka #trump
@Grooveer: Czyli mówisz, żeby kupować i sprzedać po wojnie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: surrender
PobierzKomentarz usunięty przez autora
https://polskieradio24.pl/artykul/3428262,trump-zniesie-sankcje-wobec-rosji-traci-na-tym-dolar
@Adkos: mógł zmienić zdanie. Szczególnie po 24.02.2022
@Adkos: jakiś republikański polityk tylko tak powiedział. Trump nic takiego nie mówił publicznie.
To co, jednak masz nadzieję, tak jak napisałeś w tym wpisie, że przyjdzie Pan Trump z Wielkiego USA i uratuje twoich rusków? Bo do tego się nie odniosłeś. Uratuje was, prawda?
@Bumbala: dziwne żebym się nie odnosił, skoro trwa wojna na Ukrainie. Jestem Polakiem.
Tak, tak jesteś Polakiem z Polski. Tak jak i ten okonek, którego poprosiłem o jakiś paragon z polskiego sklepu