Wpis z mikrobloga

Przecież to, że PiS, Republika, wPolsce i Tv Trwam zaczną się kłócić o kasę było pewne od momentu kiedy PiS stracił subwencję. Politycy PiSu wpłacili tylko tyle ile kazał Kaczyński, ani złotówki więcej XD Nikt nie będzie teraz dawał kasy jeśli widzi, że przyszłość tej partii jest niepewna. Do tego bracia Karnowscy którzy widać, że zeszli z tonu i ich propaganda to może 50% tego co wyprawia Republika. A sami już zaatakowali telewizję Sakiewicza, że specjalnie przedłużyli program aby ludzie nie widzieli wywiadu z Nawrockim. Tylko czekać aż Rydzyk zauważy że mu emeryci mniej przysyłają to też sie odezwie. Do tego plotki, że Morawiecki chce przejąć Polsat i oderwać się od PiSu tylko czeka na wybory prezydenckie.
#bekazpisu #sejm #polska #tvrepublika
Nobody32 - Przecież to, że PiS, Republika, wPolsce i Tv Trwam zaczną się kłócić o kas...

źródło: IMG_2447

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nobody32: tak jak dziś mireczek jeden pisał- przecież oni kradli na miliardy złotych. Mają kasę, której nie przeżrą do końca świata. Tu musi chodzić o coś innego. Chyba budowanie darmowej oblężonej twierdzy.
  • Odpowiedz
@smallboobslover: mają. Tylko nie mają jak jej wydać. Mogą sobie najwyżej wódeczki za setki tysiące chlać po kryjomu w piwnicy, chodzić na dziwki i wciągać k--s.
O wydawaniu na kampanię mogą zapomnieć, bo zaraz się pojawi prokurator i zapyta, a skąd na to pieniążki
  • Odpowiedz
@wolny_kot
No ale mozna tak czy inaczj wpalcac na partie? No chyba ze to nie wyprana kasa, ale wydawało mi sie, że jak oni kradną to jest wyprana od razu
( ͡º ͜ʖ͡º)

Mi sie bardziej wydaje że tam już nikt nie wierzy w projekt "pis" po tym wszystkich oprócz jarka dlatego nikt nie wyskakuje z kasy. Czekaja na ostatnią porażkę i zmienia szyld na coś
  • Odpowiedz
@Nobody32: Swoją drogą ten program dzień wcześniej nazywał się Prawica Wybiera (u mnie w kablówce nawet dalej pod taka nazwą figuruje). Ktoś na ostatnią chwilę się kapnął, że prezydenta to jednak nie tylko prawica wybiera? ;)
  • Odpowiedz