Wpis z mikrobloga

#siatkowka Jakub Ziobrowski w ostatniej kolejce pod nieobecność Jędrzeja Gossa 29/41 w ataku, 2 asy i jeden blok. Już przyznam, że zapomniałem o tym siatkarzu. Zaprowadził Chełm do kolejnego zwycięstwa w lidze. Tym razem z toruńskimi Aniołami. Tylko pięć setów straconych po 10 meczach. Chełm idzie po PlusLigę.

Radom za to dalej idzie po spadek i to już nie są żarty.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@grzesix2: poza tym, że licencja będzie zaostrzona co do hal przez co hala w Chełmie spełniać reguł nie będzie to nic nie wiem co do samego miejsca. Wydają się być klubem ambitny sportowo i trochę im kibicuje jak tutaj kolega @Ice_Glaze

W mojej głowie się tu jawił potencjał na drugie mini Zawiercie albo chociaż coś alla Suwałki czy Katowice Gruszki/Daszkiewicza i wczesnego Słabego.
  • Odpowiedz
@vasos: Póki Warta będzie miała swoja starą hale w Zawierciu każdy może powołać sie na tę furtkę. Chełm ma taka samą halę jak Zawiercie czyli 1000widzów i kombinacja z dostawkami.
Tak, Zawiercie od tego sezonu w fazie PO w Sosnowcu ale chyba nic więcej na Zawiercianach PLS nie wymusi. Realnie budowa hali w Zawierciu to od 2 do 3lat wiec jeszcze pare sezonów pobujamy sie z kurnikami.
  • Odpowiedz