Aktywne Wpisy

mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to

MagnusDux +906
źródło: Gc68YP8WEAADwx1
Pobierz

życie takiego np pieselka to musi być nudne, żeby zakładać 2137 konto do trollowania chłopów. Teraz nie dość, że musi udowadniać, że jest laską xddd to jeszcze pisze, że nie jest pieselkiem
nawet czasem mi jest jej żal
Ma nudniejsze życie niż ja niepełnosprawny xddd
PS. A jej / jego kukoldy nie lepsze
On ma jakas obsesje na jej punkcie xd