Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tetsuya: Czasy, kiedy ruskie starały się być bardziej 'europejskie' i laski udające parkę homo żeby zdobyć większe zainteresowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@EnderWiggin: Czy ja wiem, bardzo szybko je zweryfikowali i tak samo szybko zniknęły z fali popularności. Typowe gwiazdy jednego czy dwóch albumów, boy/girls bandów itp. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@chilon Jak większość.

Jak ktoś coś wnosi do środowiska to się utrzyma. Nawet niszowe zespoły. Ja wczoraj zacząłem od Sandu Ciorba, a przeleciałem Estonię, Słowenię, Rumunię, Czechy, Albanię i ogólnie bliski wschód. Polecam.
  • Odpowiedz
@EnderWiggin: tam nigdy nie chodziło o utrzymanie się. To był typowy produkt tamtych lat, wytwórnie same sklejały takie zespoły żeby natrzepać sprzedaży, to wszystko były sztuczne twory. Wszystko było wspomagane przez media i gazetki i programy typu „Bravo”.
  • Odpowiedz
@chilon Czaję. Ale wracając do poprzedniego mojego wpisu, to zespoły, które odkrywałem miały całkiem spoko historię, po dobrych kilka lat.

Najgorsze są te, tak jak mówisz - na jeden sezon.
  • Odpowiedz
@chilon: A do tego ich pomyslodawcą i managerem był amerykanin i frontman Frank, z Franki Goes to Hollywood.
Mieli takie przenoke jak świąteczny piekny rozbufowany wokalnie i muzycznie "Power Of Love"i "Relax" . Byli też skandalistami swoich czasów nie az takimi jak Dead Or Alive ale tez trochę byli lekko zawadzali o tematy orientacji seksualnej...
  • Odpowiedz